Білі Айліш заявила, що хотіла б бути менш відвертою щодо свого особистого життя
Білі Айліш заявила, що хотіла б бути менш відвертою щодо свого особистого життя

Білі Айліш заявила, що хотіла б бути менш відвертою щодо свого особистого життя

В інтерв'ю для видання Vogue, яке вийшло вчора, Біллі зізналася, що зараз хотіла б бути менш відвертою. Співачка поділилася, що вона звикла бути занадто чесною – це часто переслідує її.

Мені хотілося б, щоб ніхто нічого не знав про мою сексуальність або щось про мої побачення. Ніколи,
– заявила Біллі Айліш.

Співачка сподівається, що такого більше не буде.

Навесні журнал Rolling Stone процитував Біллі. Тоді детально описали радості онанізму та її вдячність за жіноче тіло. Згодом інформація почала поширюватися у новинах.

Мабуть, я також недооцінюю те, що слова, які я кажу, можуть стати найбільшою новиною у світі,
– зізналася співачка.

Що Біллі Айліш сказала про дівчат в інтерв'ю для Variety

Нагадаємо, що в торішньому інтерв'ю для Variety Біллі Айліш поділилася своїм ставленням до дівчат. Тоді вона розповіла, що ніколи не відчувала, що може добре спілкуватися з ними.

Я їх дуже люблю. Я їх дуже люблю як людей. Мене вони приваблюють як люди. Мене вони справді приваблюють. Я маю глибокі зв'язки з жінками у житті, з друзями, з сім'єю. Мене фізично приваблюють вони. Але вони також дуже лякають мене свою красою та присутністю,
– розповіла музикантка.

Згодом у Біллі спитали, чи зробила вона під час цього інтерв'ю камінг-аут. Співачка відповіла, що ні. Згодом Variety опублікувало статтю про камінг-аут Айліш. Заголовок журнал зробив не зовсім вдалий: "Біллі Айліш про камінг-аут: "Я не усвідомлювала, що люди не знають". Співачка негативно відреагувала на таке в інстаграмі. Біллі написала, що Variety "викрив її" замість того, щоб говорити про те, що має значення. Співачка додала, що їй подобаються як хлопці, так і дівчата, тому попросила людей, яких хвилює це питання, дати їй спокій.

Источник материала
loader
loader