Життя змінилося назавжди, – Тоня Матвієнко звернулась до матері в роковини її смерті
Життя змінилося назавжди, – Тоня Матвієнко звернулась до матері в роковини її смерті

Життя змінилося назавжди, – Тоня Матвієнко звернулась до матері в роковини її смерті

Тоня Матвієнко опублікувала архівне фото матері Ніни Митрофанівни на своїй сторінці в інстаграмі. Минув рік, як не стало легенди України. Співачка розповіла, як переживала втрату й поділилась, як склалось її життя.

Мій душевний стан і шок можна було передати хіба що з відчуттям, коли я взнала, що почалася війна. Спустошена та вичавлена, як ганчірка. Моє життя змінилося назавжди. Я знаю що, таке втрата і знаю, що таке цінувати. Я не могла ходити на кладовище і не прибирала ваші дома речі,
– зізналась Тоня Матвієнко.

Співачка розповіла, що в неї зараз все добре. Ніна заспівала вперше з нею на сцені, Уляна заснувала власний проєкт, а Арсен Мірзоян розпочав вдома ремонт. Тоня Матвієнко згадала й те, що президент Зеленський посмертно нагородив Ніну Митрофанівну відзнакою "Національна легенда України".

Життя змінилося назавжди, – Тоня Матвієнко звернулась до матері в роковини її смерті - Фото 1
Ніна Матвієнко / Фото з інстаграму Тоні Матвієнко

Тоня Матвієнко додала: "дуже скучила". І пообіцяла зробити концерт пам'яті.

Не стало Ніни Матвієнко – що відомо про втрату

  • Народна артистка України померла рік тому, 8 жовтня. Вона не дожила всього два дні до 76 дня народження.
  • Причиною смерті стало онкологічне захворювання. За словами Тоні Матвієнко, в артистки була хвороба 4 роки. У серпні 2023 її стан погіршився, Ніну Митрофанівну госпіталізували.
  • З Ніною Матвієнко попрощалися 11 жовтня у Свято-Феодосіївському монастирі в Києві, а поховали артистку на Звіринецькому кладовищі.
Источник материала
loader
loader