Вадим Карпʼяк стане ведучим нового проєкту на Суспільному
Вадим Карпʼяк стане ведучим нового проєкту на Суспільному

Вадим Карпʼяк стане ведучим нового проєкту на Суспільному

Проєкт «Карпʼяк на Суспільному» - це політичні інтервʼю. Прем'єра відбудеться 9 жвотня

9 жовтня в ефірі Першого каналу Суспільного та ютуб-каналу Суспільне Новини виходить новий проєкт політичних інтервʼю із запрошеним ведучим Вадимом Карпʼяком — «Карпʼяк на Суспільному». Про це повідомляє корпоративний сайт Суспільного.

Випуски виходитимуть щосереди о 22:15, гості проєкту — посадовці, чиновники, політики. Гостем першого випуску буде генеральний прокурор України Андрій Костін

«В час, коли новини взагалі читають заголовками і споживають у форматі рілсів у тіктоці — дуже важливо мати інформацію від першоджерела, від людей, які ухвалюють рішення, а ці рішення впливають на життя країни і на життя громадян. Тому для мене важлива можливість створити цілу серію таких розмов з такими людьми. Я радий, що ми з Суспільним починаємо такий проєкт, який буде сконцентрований на актуальних питаннях: війни, життя, майбутнього, і це фактично те, заради чого Суспільний мовник існує — можливість давати ґрунтовну перевірену інформацію, яка пояснює, що відбувається. На основі цього люди можуть ухвалювати правильні рішення», —  цитує ведучого Суспільне.

Продюсером проєкту «Карпʼяк на Суспільному»  є Ангеліна Карякіна, радниця голови правління Суспільного мовлення. 

«Суспільному давно бракувало політичних інтервʼю, і в нинішніх реаліях політичного життя в часи війни це дійсно непросто. Але аудиторія Суспільного безумовно повинна мати такий контент. Окремо приємно, що ведучим погодився стати Вадим Карпʼяк — людина не просто професійна, а дуже добре відома українській аудиторії. Людина, яка безперечно має довіру і глядачів, і спікерів», — зазначила Ангеліна Карякіна.

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
Долучитись
Источник материала
loader