Удар по Запоріжжю: зросла кількість постраждалих
Удар по Запоріжжю: зросла кількість постраждалих

Удар по Запоріжжю: зросла кількість постраждалих


Пʼятеро чоловіків і одна жінка дістали поранення внаслідок атак російських окупантів по Запоріжжю.

Кількість постраждалих у Запоріжжі внаслідок авіаційних ударів РФ зросла до шести людей. Про це начальник Запорізької ОВА Іван Федоров.

Серед поранених – пʼятеро чоловіків і одна жінка.

Також Федоров уточнив, що впродовж доби загарбники завдали 392 удари по 13 населених пунктах Запорізької області. Зокрема, війська РФ здійснили 9 авіаційних ударів по Запоріжжю, Оріхову, Малій Токмачці та Новодарівці.

За його словами, 225 БпЛА різної модифікації атакували Лобкове, Гуляйполе, Новодарівку, Новоандріївку, Роботине, Малу Токмачку, Левадне та Малинівку. 13 обстрілів РСЗВ накрили Новоданилівку, Роботине, Малинівку та Малу Токмачку. 145 артобстрілів завдано по території Лобкового, Кам’янського, Гуляйполя, Новоандріївки, Новоданилівки, Роботиного, Малої Токмачки, Малинівки, Левадного та Преображенки.

Надійшло 16 повідомлень про руйнування житлових будинків та об’єктів інфраструктури.

Нагадаємо, вчора Росія завдала чергових ударів по території області, зокрема по Запоріжжю. Повідомлялося про трьох постраждалих.

Раніше осійські воєнні злочинці нанесли шість ударів по Запоріжжю. Росіяни поцілили по житлових кварталах та обʼєктах інфраструктури.

 



Теги по теме
Обстрел Запорожье
Источник материала
loader
loader