Нові деталі у справі P Diddy: адвокат заявив, що на деяких зірок можуть подати до суду
Нові деталі у справі P Diddy: адвокат заявив, що на деяких зірок можуть подати до суду

Нові деталі у справі P Diddy: адвокат заявив, що на деяких зірок можуть подати до суду

На шоу TMZ Live у юриста запитали, чого слід очікувати від майбутніх судових позовів проти репера. Крім того, у Тоні Базбі поцікавилися, чи будуть названі імена знаменитостей, які можуть бути причетними до справи P. Diddy.

Адвокат розповів, що його юридична фірма збирається подати до суду на відомих людей, про яких усі чули. Тоні Базбі вже розіслав їм листи з вимогами, аби уникнути публічного позову. Дехто вже погодився.

Базбі вважає, що люди, які відвідували "білі вечірки" P. Diddy і знали, що там вживають наркотики, п'ють алкоголь, бачили, які злочини вчиняються, і допомагали приховувати їх, мають проблеми.

Адвокат Тоні Базбі представляє інтереси 120 жертв. Проте чоловік поділився, що його юридична фірма отримала тисячі дзвінків від людей, які стверджували, що P. Diddy скоював над ними злочини. Зокрема, адвокат зазначив, що жертвою репера став 9-річний хлопчик. Тоні Базбі також заявив, що перші позови будуть подані цього тижня. Вони, зокрема, будуть стосуватися юридичних осіб, які допомагали P. Diddy.

Що відомо про справу репера P. Diddy

  • Нагадаємо, що американський репер P. Diddy наразі перебуває під арештом. Йогозвинувачують у сексуальному насильстві, торгівлі людьми, рекеті та інших злочинах. Вони, зокрема, відбувалися на відомих "білих вечірках". До цієї справи можуть бути причетні й інші світові знаменитості.
  • Днями матір P. Diddy зробила заяву. Дженіс Смоллс Комбз вважає, що її сина оббріхують. Жінка стурбована тим, що реперові не дають можливості довести свою невинність. Мама P. Diddy зазначила, що він робив помилки у минулому, однак чоловік не такий монстр, яким його малюють.
  • Згодом стало відомо про те, що сім'я репера Тупака Шакура найняла відомого адвоката Алекса Спіро, аби розслідувати, чи P. Diddy якось причетний до вбивства знаменитості.
Источник материала
loader
loader