Microsoft Word почав видаляти документи замість їх збереження
Microsoft Word почав видаляти документи замість їх збереження

Microsoft Word почав видаляти документи замість їх збереження

Користувачам Microsoft Word для Windows рекомендується виявляти особливу обережність при збереженні своїх робіт і документів — програма має досить неприємну помилку. Через цю помилку популярний текстовий редактор замість збереження файлів видаляє їх, повідомили у Microsoft. Новая проблема затрагивает не все версии Microsoft Word, но пользователей программы предупредили быть начеку в момент сохранения документов. Пользователи «могут столкнуться с проблемой, <..> когда их файл удаляется после сохранения, если в имени содержится расширение файла заглавными буквами („.DOCX“, „.RTF“) или „#“», говорится на странице техподдержки Microsoft.

Помилка виявлена ​​у Word з пакета Microsoft 365 версії 2409 збирання 18025.20104. Вона виникає, коли користувач вносить зміни до файлу, намагається закрити Word та погоджується на збереження файлу, натиснувши кнопку у спливаючому вікні. Це може призвести до того, що файл просто зникає, але може виявитися і в «Кошику», з якого його можна відновити.

Щоб уникнути інциденту, рекомендується вручну зберігати документ перед виходом з Word. «Наші поточні тести показують, що проблема виникає після збереження при натисканні «хрестика» для закриття Word. Наразі вона не відтворюється при ручному збереженні перед закриттям», — йдеться на сторінці підтримки. Можна також у налаштуваннях відключити показ цього вікна під час відкриття та збереження файлів за допомогою сполучень клавіш. Microsoft вивчає проблему і працює над її виправленням, а користувачі поки що можуть повернутися до більш ранньої версії Word.

Источник материала
loader
loader