Якого кольору мають бути стіни, якщо меблі коричневі: 4 найкращі відтінки
Якого кольору мають бути стіни, якщо меблі коричневі: 4 найкращі відтінки

Якого кольору мають бути стіни, якщо меблі коричневі: 4 найкращі відтінки

Секрет у тому, щоб поєднати коричневий з контрастним кольором. Неважливо, чи є у вас стоїть вінтажний обідній стіл із червоного дерева чи сучасна консоль, ці комбінації "працюють" у всіх кімнатах, пише Livingets.

Молочний

Дерев'яна консоль на тлі кремової стіни / Фото Studio Jessica Gersten Interiors

Якщо у вас невелика вітальня з великою кількістю дерев'яних меблів, найкращим варіантом буде не переповнювати її візуально "важкими" кольорами.

Оберіть нейтральні кольори, зокрема кремовий. Вони "відкриють кімнату", зроблять її більш просторою, а також створять гарний фон для шаф, столів та стільців. Чим темніше дерево, тим краще воно буде виглядати на тлі кремової або бежевої стіни.

Темно-зелений


Темно-зелений домашній офіс з коричневим столом / Фото Studio Duggan

Якщо ви хочете створити сміливий інтер’єр, поєднайте коричневий із зеленим.Оскільки обидва кольори натхненні природою, атмосфера буде гостинною та заспокійливою.

Пам'ятайте, якщо ви використовуєте темні тони, треба подбати про гарне освітлення, щоб простір не здавався "замкненим". Відсуньте штори і встановіть багато світильників.

Чорний

Нерухомість Чорний в коричневий Інтер'єрСвітло-коричневі меблі на тлі чорних стін / Фото Urbanology Designs

Темна колірна схема з використанням чорного може здатися сміливим кроком, і це справді так. Експериментувати з більш глибокими тонами легше, якщо у вас досить велика кімната.

Чорний — це елегантний і сильний тон, який може додати кімнаті глибини, індивідуальності та позачасового стилю. Він має особливо гарний вигляд у поєднанні з природними тонами, такими як натуральне дерево.

Пастельний блакитний

Спальня з коричневими меблями і світло-блакитними стінами / Фото MKCA

Пастельний блакитний є синонімом до слова спокій. Він миттєво створює заспокійливу атмосферу, тож особливо підходить для спальні. У поєднанні зі світло-коричневим ніжно-блакитний створює справжню колірну гармонію.

Источник материала
loader
loader