Українські жінки опановуватимуть вантажівки Volvo Trucks
Українські жінки опановуватимуть вантажівки Volvo Trucks

Українські жінки опановуватимуть вантажівки Volvo Trucks

На території компанії «Вольво Україна» 4 жовтня відбулась офіційна презентація пілотного проєкту з підготовки та працевлаштування водійок вантажівок, який реалізовує ГО Фундація інституційного розвитку за ініціативи Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури України та за підтримки Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України»

Цей проєкт – чудова ініціатива, яка відкриває нові перспективи та можливості для жінок у транспортній галузі. Ініціатива передбачає не лише навчання для отримання водійського посвідчення відповідної категорії, але й створення умов для подальшого працевлаштування кандидаток у транспортній сфері. Загалом у рамках пілотного проєкту вже 25 великих логістичних компаній висловили готовність працевлаштовувати жінок, які закінчать це навчання.

Презентація проєкту зібрала представників уряду, бізнесу та учасниць, які вже успішно пройшли перші етапи відбору. У рамках заходу було підписано меморандум між представниками бізнесу та Фундацією інституційного розвитку.

/
Українські жінки опановуватимуть вантажівки Volvo Trucks - Фото 1
Українські жінки опановуватимуть вантажівки Volvo Trucks - Фото 2
Українські жінки опановуватимуть вантажівки Volvo Trucks - Фото 3
Українські жінки опановуватимуть вантажівки Volvo Trucks - Фото 4
Українські жінки опановуватимуть вантажівки Volvo Trucks - Фото 5
Источник материала
loader
loader