У Херсоні кількість поранених унаслідок авіаудару зросла до 17
У Херсоні кількість поранених унаслідок авіаудару зросла до 17

У Херсоні кількість поранених унаслідок авіаудару зросла до 17

У Херсоні кількість поранених унаслідок авіаудару зросла до 17, серед них - 2-річний хлопчик та 4-річна дівчинка.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє начальник Херсонської ОВА Олександр Прокудін, який оприлюднив відповідне відео.

«Близько 10:30 російські війська завдали авіаційного удару по Херсону. На місто скинули чотири керовані авіабомби. Зафіксовано влучання по раніше зруйнованій школі та житловій забудові у Центральному районі. Станом на цю хвилину відомо про сімнадцятеро постраждалих», - ідеться у повідомленні.

В ОВА підтвердили, що серед потерпілих – двоє дітей. Зазначається, що 2-річного хлопчика та 4-річну дівчинку доставили до лікарні з вибуховими травмами та уламковими пораненнями ніг. Їх стан – стабільний.

Також наразі у медзакладі необхідну меддопомогу отримують ще чотирнадцятеро людей - шестеро чоловіків та восьмеро жінок.

Одній потерпілій, літній жінці, бригада «екстренки» надала меддопомогу на місці.

Як повідомляв Укрінформ, російські війська завдали по Херсону авіаційного удару. Була інформація про вісьмох постраждалих, двоє з них - діти 3 і 5 років. Два КАБи влучили у прибережній зоні Центрального району, два - у північній частині. Вибуховими хвилями пошкоджені щонайменше шість багатоповерхівок.

Теги по теме
Россия война Обстрел Херсон
Источник материала
loader
loader