На Набережному шосе скасовано анонсоване обмеження руху
На Набережному шосе скасовано анонсоване обмеження руху

На Набережному шосе скасовано анонсоване обмеження руху

Через погодні умови було перенесено заплановані роботи, що мали розпочатися із 7 жовтня на Набережному шосе. Про це повідомляє КК «Київавтодор». 

«Обмеження руху на ділянці шосе від естакадного заїзду на Дніпровський узвіз до виїзду з моста Метро (в напрямку Подолу) не запроваджується», – йдеться у повідомленні.

Дата початку робіт буде оголошена додатково. 

До відома, у столиці минулої доби зафіксовано рекордну кількість опадів. Про це свідчать дані метеостанції Центральної геофізичної обсерваторії імені Бориса Срезневського.

Раніше повідомлялося, що із 20:00 7 жовтня до 8:00 11 жовтня частково буде обмежений рух транспорту Набережним шосе через ремонт дорожнього покриття.

Столиця йде під воду: наразі 4 райони Києва мають підтоплення

Комунальники усувають підтоплення на локаціях в Дарницькому, Оболонському, Святошинському і Соломʼянському районах. pic.twitter.com/k7nDBePlYI

— ГЛАВКОМ (@GLAVCOM_UA) October 6, 2024

За повідомленням КМДА, система дощової каналізації не могла одразу впоратися, адже не розрахована на таку кількість опадів.  Гідрослужби «Київавтодору»  усували підтоплення на локаціях в Дарницькому, Оболонському, Святошинському і Соломʼянському районах. Комунальники також чергують на місцях можливих підтоплень.

Источник материала
loader
loader