McLaren представив гібридний гіперкар за 2,1 млн доларів
McLaren представив гібридний гіперкар за 2,1 млн доларів

McLaren представив гібридний гіперкар за 2,1 млн доларів

Британська компанія McLaren презентувала нову флагманську модель W1. Попри солідну ціну, всі 399 екземплярів вже розпродані!

McLaren представив гібридний гіперкар за 2,1 млн доларів - Фото 1

Відомий виробник спортивних автомобілів анонсував новинку. Автомобіль оснащений гібридним силовим агрегатом, до складу якого входить 4-літровий бензиновий мотор V8 з двома турбінами, що має у своєму активі 683 кВт/929 к.с. Електричний блок E-Module (255 кВт/346 к.с.) забезпечує сумарну потужність 938 кВт/1275 к.с. і момент, що крутить, до 1340 Нм, що робить новинку найпотужнішим автомобілем в історії компанії. Крім того, завдяки активному використанню в конструкції гіперкара легких сплавів, полімерів та вуглепластику, питома потужність досягає рекордного показника – 899 к.с. на тонну ваги, за маси – 1399 кг.

McLaren представив гібридний гіперкар за 2,1 млн доларів - Фото 2

Не дивно, що з урахуванням усіх цих параметрів, новинка є найшвидшим і найшвидшим серійним McLaren. На розгін до першої “сотні” моделі потрібно всього 2,7 с, а лише через 12,8 с після старту стрілка спідометра подолає позначку в 300 км/год. Максимальна швидкість задньопривідного гіперкара обмежена електронікою на позначці 350 км/год.

McLaren представив гібридний гіперкар за 2,1 млн доларів - Фото 3

Водій може вибирати з кількох режимів руху. Наприклад, у гоночному режимі електроніка зменшує дорожній просвіт та активує антикрила, забезпечуючи притискне зусилля до 350 кг спереду та до 650 кг – ззаду.

McLaren представив гібридний гіперкар за 2,1 млн доларів - Фото 4

Вартість McLaren W1 стартує з позначки $2,1 млн, причому планується виготовити лише 399 екземплярів за індивідуальними замовленнями. За складання відповідатимуть майстри підрозділу McLaren Special Operations. Це гарантує, що кожен автомобіль буде абсолютно унікальним.

McLaren представив гібридний гіперкар за 2,1 млн доларів - Фото 5

Источник материала
loader
loader