Kyiv Car Fest 2024 запрошує гостей
Kyiv Car Fest 2024 запрошує гостей

Kyiv Car Fest 2024 запрошує гостей

У столиці 12-13 жовтня буде проходити автомобільний фестиваль Kyiv Car Fest. Це вже четвертий подібний захід, який буде проходити на території відомого київського Lifestуle-центра Retroville.

Kyiv Car Fest 2024 запрошує гостей - Фото 1

На території фестивалю зберуться поціновувачі спортивної та тюнінгованої техніки, представники різних автомобільних клубів, фани ретро та масштабного моделізма, а також представники інших напрямків автомобільної культури. Крім масштабної експозиції на паркінгу перед Retroville також цікаві експонати та активності чекають на відвідувачів усередині ТРЦ.

Kyiv Car Fest 2024 запрошує гостей - Фото 2

Kyiv Car Fest 2024 запрошує гостей - Фото 3

На відвідувачів чекають різноманітні активності, вікторини та конкурси. Два дні на сцені виступатимуть музичні та танцювальні колективи, а у пресцентр пройдуть пізнавальні лекторії та зустрічі з цікавими учасниками фестивалю. Підкріпитись протягом дня можна буде у численних фуд-кортах, які обіцяють порадувати кухнею різних країн світу.

Kyiv Car Fest 2024 запрошує гостей - Фото 4

Маєш гарне авто і хочеш його показати? Подавай заявку та ставай учасником Kyiv Car Fest Vol. 4.

Kyiv Car Fest 2024 запрошує гостей - Фото 5

На вас чекає естетична насолода, гастрономічний відпочинок, спілкування з фанами авто та мото техніки. Додавайте подію у свій календар подій на жовтень.

Придбати квиток можливо на сайті заходу.

Источник материала
loader