Android-смартфони отримали «протиугінні» функції
Android-смартфони отримали «протиугінні» функції

Android-смартфони отримали «протиугінні» функції

Користувачі Android повідомляють, що тепер доступний набір функцій захисту від крадіжки. Зокрема, Мішаал Рахман пише в Reddit, що його телефон Xiaomi 14T Pro отримав функції Theft Detection Lock та Offline Device Lock — дві з трьох функцій, які Google анонсувала в травні. Інші користувачі підтвердили, що отримали лише третю функцію, яка називається Remote Lock.

Найяскравіша з нових функцій – це Theft Detection Lock, яка використовує ШІ для блокування екрана при виявленні «звичайного руху, пов’язаного з крадіжкою», наприклад, коли хтось вихоплює ваш телефон із вашої руки.

Тим часом Offline Device Lock блокує екран пристрою, коли він знаходиться в автономному режимі протягом деякого часу, а Remote Lock дозволяє користувачам блокувати свій телефон, використовуючи тільки свій номер телефону, коли вони не можуть увійти до Find My Device за допомогою свого пароля.

Theft Detection Lock та Offline Device Lock підтримуються на будь-якому пристрої Android під керуванням Android 10 і вище, тоді як для віддаленого блокування вам знадобиться як мінімум Android 5.

Источник материала
loader