FT: власник New York Sun наближається до придбання Telegraph за $722 млн
FT: власник New York Sun наближається до придбання Telegraph за $722 млн

FT: власник New York Sun наближається до придбання Telegraph за $722 млн

Власник американського видання New York Sun готовий укласти угоду вже найближчого тижня.

Власник американського видання New York Sun Довід Ефун наближається до укладення угоди щодо придбання британської газети Telegraph за понад £550 мільйонів ($722 мільйони).

Про це пише Bloomberg з посиланням на Financial Times.

За даними джерел, Ефун веде переговори з нинішнім власником RedBird IMI і готовий укласти угоду вже найближчого тижня. Він запропонував вищу суму, ніж інші потенційні покупці, серед яких National World Девіда Монтгомері. Ефун отримав підтримку від кількох американських інвесторів і фондів.

Нинішній власник RedBird IMI відмовився від коментарів, а сам Ефун був недоступний для відповіді на запит.

Серед інших претендентів на Telegraph також були колишній канцлер Великої Британії Надхім Захаві та хедж-фонд-менеджер Пол Маршалл. Раніше цього року Маршалл придбав журнал Spectator за £100 мільйонів, після чого його інтерес до Telegraph зменшився.

Як пише видання, будь-яка угода завершить тривалі торги інвестиційної компанії RedBird IMI, очолюваної колишнім керівником CNN Джеффом Цукером. Компанія була змушена продати Telegraph і Spectator через критику за її зв'язки з ОАЕ.

Фото: Bloomberg.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Долучитись
Теги по теме
США Великобритания
Источник материала
loader
loader