Україна експортувала понад 100 т яєць до Сьєрра-Леоне та Мавританії
Україна експортувала понад 100 т яєць до Сьєрра-Леоне та Мавританії

Україна експортувала понад 100 т яєць до Сьєрра-Леоне та Мавританії

У вересні спеціалісти Південного МГУ Держпродспоживслужби на державному кордоні видали дозвільні документи на експорт 106 тонн харчових яєць до Республіки Сьєрра-Леоне та Мавританії, що розташовані в Західній Африці. Про це повідомляє Держпродспоживслужба, пише agronews.ua.

Фасування та транспортування харчових яєць для експорту вимагає суворого дотримання вимог, що регулюються міжнародними стандартами. Залежно від якості та терміну зберігання до дня реалізації (від виробника до споживача) яйця підрозділяють на класи для експорту: «extra», класу А, класу В.

Основні вимоги до пакування включають використання спеціальних контейнерів або упаковки, які забезпечують належний захист продукції від пошкоджень під час транспортування. Також важливо дотримуватись температурного режиму, який зберігає свіжість продукції.

У процесі транспортування обов’язково використовуються рефрижератори або інші засоби, що забезпечують підтримку оптимальної температури для зберігання яєць, яка  не повинна перевищувати +5°C. Крім того, вантажі мають захищення від фізичних пошкоджень, вологи, впливу прямих сонячних променів та забруднення.



Перегляди: 0
Источник материала
loader
loader