Клуб НХЛ «Вінніпег Джетс» презентував логотип з гербом України
Клуб НХЛ «Вінніпег Джетс» презентував логотип з гербом України

Клуб НХЛ «Вінніпег Джетс» презентував логотип з гербом України

Клуб Національної хокейної ліги «Вінніпег Джетс» презентував оновлений логотип, який отримав назву «Українська спадщина».

Як повідомляє пресслужба Федерації хокею України, дизайн присвячений українській громаді Манітоби, яка складає 14,7% населення регіону. Розробив його український художник Андрій Собчук, передає Укрінформ.

«Замість традиційних червоного, чорного та білого кольорів, пов’язаних з українською вишивкою, використовуються синій та жовтий, що відображають кольори українського прапора. Ці кольори також представляють небо та пшеничні поля - елементи, які мають важливе значення як у Манітобі, так і в українській культурі.

Український герб символізує українську національну ідентичність та багату історію і культурну спадщину країни. Його інтеграція з логотипом «Джетс» підкреслює важливість української громади в Манітобі», - йдеться у заяві клуба.

«Я реалізував свою пристрасть до дизайну у спортивній індустрії, особливо для команд «Вінніпег Джетс» та «Манітоба Муз», - сказав Андрій Собчук. - Радий бути дизайнером логотипу і поділитися багатою культурою та духом України з нашою громадою».

Одяг з логотипом «Українська спадщина» вже у продажі, а розширений асортимент товарів буде доступний напередодні святкового сезону та гри 2 січня.

Матч Зимової класики, де «Вінніпег Джетс» у стилізованих джерсі прийматиме вдома «Анагайм Дакс», відбудеться 2 січня.

Фото: fhu.com.ua.

Теги по теме
Украина Спорт Канада
Источник материала
loader
loader