У США зірку кантрі-музики Гарта Брукса звинуватили у зґвалтуванні
У США зірку кантрі-музики Гарта Брукса звинуватили у зґвалтуванні

У США зірку кантрі-музики Гарта Брукса звинуватили у зґвалтуванні

До суду в американському штаті Каліфорнія надійшов позов проти зірки кантрі-музики Гарта Брукса щодо звинувачень у зґвалтуванні, сексуальному насильстві та побоях.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє BBC.

Позивачка, яка працювала перукарем і візажистом співака, стверджує, що у травні 2019 року Брукс попросив її поїхати з ним на його приватному літаку на церемонію «Греммі» в Лос-Анджелесі. Коли вони прибули в готель, з’ясувалося, що Брукс забронював лише однокімнатний номер з однією спальнею. У позові стверджується, що у готельному номері Брукс голий зайшов до спальні, а потім зґвалтував позивачку.

Також в юридичному документі стверджується, що Брукс «неодноразово обмацував її та робив їй відверті коментарі сексуального характеру під час її роботи впродовж 2017-20 років».

Співак вже публічно відреагував на звинувачення, заявивши, що вважає позов «вимаганням і наклепом».

«Протягом останніх двох місяців мені нескінченно дошкуляли погрозами, брехнею та трагічними історіями про те, як буде виглядати моє майбутнє, якщо я не випишу чек на багато мільйонів доларів. Це було ніби зарядженим пістолетом, який тримали перед моїм обличчям. Я довіряю системі, я не боюся правди і я не той, яким мене малюють», - додав співак.

Як повідомляв Укрінформ, американський репер, музичний продюсер й актор Шон Комбз (також відомий як P. Diddy), якого у середині вересня затримали правоохоронці за декількома звинуваченнями, залишається без права внесення застави у СІЗО в Брукліні, штат Нью-Йорк.

За версією слідства, репер «створив і керував злочинною організацією через свою бізнес-імперію, яка причетна до скоєння злочинів, включаючи секс-торгівлю, примусову працю, викрадення людей, підпали, хабарництво та перешкоджання правосуддю».

Фото: Getty Images

Теги по теме
США музыка
Источник материала
loader
loader