Куди піти у Львові на вихідні, 5-6 жовтня — афіша
Куди піти у Львові на вихідні, 5-6 жовтня — афіша

Куди піти у Львові на вихідні, 5-6 жовтня — афіша

Ви вже встигли придумати куди підете на цих вхідних? Ні? Тоді ми традиційно пропонуємо вам підбірку цікавих подій, які ви можете відвідати 5-6 жовтня.

Благодійний фестиваль «Базар добра»

Благодійний фестиваль «Базар добра».Благодійний фестиваль «Базар добра». Фото: lvivpost.net

5-6 жовтня у Львові відбудеться благодійний фестиваль «Базар добра», мета якого — підтримка «Домівки врятованих тварин». Цей захід організований самими працівниками притулку та активістами-волонтерами.

На фестивалі «Базар добра» вас чекатимуть торгові прилавки з вінтажними речами, картинами, прикрасами, книгами, хенд-мейд виробами та мерчем «Домівки». Жива музика створить особливу атмосферу, а на аукціоні можна буде придбати унікальні лоти. Для любителів смачної їжі працюватиме фудкорт із різноманітними стравами.

Всі зібрані кошти, зокрема й кошти від входу, будуть спрямовані на потреби тварин, які знаходяться у притулку. «Домівка врятованих тварин» працює вже понад 5 років і за цей час врятувала більше 8000 тварин, з яких наразі близько 1500 знаходяться під опікою.

Де: вул. Довбуша, 24.

Коли: 5-6 жовтня, з 11:00 до 21:00.

Ціна: безкоштовно.

31-й Міжнародний літературний фестиваль Lviv BookForum

31-й Міжнародний літературний фестиваль Lviv BookForum.31-й Міжнародний літературний фестиваль Lviv BookForum. Фото: sensormedia.com.ua

З 3 до 6 жовтня 2024 року у Львові відбудеться 31-й Міжнародний літературний фестиваль Lviv BookForum. Цього року фестиваль проходить під фокусною темою «Сила спільнодії» і обіцяє бути насиченим подіями — заплановано близько 150 заходів, серед яких 30 кураторських подій у гібридному форматі та 120 подій від видавництв і партнерів.

Lviv BookForum — це не лише один із найбільших літературних фестивалів в Україні, а й важлива культурна подія міжнародного рівня. За 23 роки фестиваль охопив понад 2500 унікальних авторів з 43 країн, а щороку залучає тисячі відвідувачів, які насолоджуються дискусіями, лекціями, перформансами, книжковими презентаціями та концертами.

Коли: 3-6 жовтня, з 11:00 до 23:00.

Де: Центр архітектури, дизайну та урбаністики «Порохова вежа», Підвальна, вул, 4.

Ціна: безкоштовно.

ІРИНА ФЕДИШИН

Концерт Ірини Федишин.Концерт Ірини Федишин. Фото: http://www.youtube.com/@irynafedyshyn

Ірина Федишин запрошує вас на свій великий сольний концерт, який відбудеться 5 жовтня в Emily Resort. Початок о 19:00. Співачка презентує нову пісню "Злива" та поділиться творчими сюрпризами, які обіцяють вразити всіх присутніх. Не пропустіть можливість стати частиною цього незабутнього вечора!

Коли: 5 жовтня, 19:00.

Де: Emily Resort, м. Винники, вул. Хмельницького, 9Б.

Ціна: від 690 грн.

СВІТОВІ ХІТИ

Вокальний квартет "Акорд".Вокальний квартет "Акорд". Фото: facebook.com/quartetACCORD

6 жовтня 2024 року у Палаці культури залізничників “Рокс” відбудеться концерт "Світові хіти", де вокальний квартет "Акорд" та заслужена артистка України Оксана Малецька подарують слухачам справжнє музичне свято.

На вас чекають легендарні композиції, які знайомі кожному з перших нот. Під час концерту прозвучать твори Вольфганга Амадея Моцарта, Жоржа Бізе, Мирослава Скорика, Володимира Івасюка та інших відомих композиторів.

Коли: 6 жовтня, 17:00.

Де: Палац культури залізничників "Рокс", вул. Федьковича, 54/56.

Ціна: від 260 грн.

KARNA

Гурт KARNA.Гурт KARNA. Фото: lviv.travel

Того ж дня, 6 жовтня, на сцені !FESTrepublic гурт «KARNA» влаштує потужний концерт на підтримку незламного бойового духу українців. Діти Карпат, наділені мольфарською магією, презентують новий альбом «Гуцулізейшн», який вражає своїм унікальним звучанням гуцул-металу.

На вас чекають живі виконання улюблених хітів: «Мама Галичина», «Аркан», «Чорна скрипка», «Янголи», «Річард з гір» та «Хризантеми». А масштабне світлове шоу додасть ще більше драйву, змушуючи кожного у залі закрутити шалений аркан і співати разом зі сценою.

Коли: 6 жовтня, 19:00.

Де: Клуб FESTrepublic, вул. Старознесенська, 24-26.

Ціна: 540 грн.

Источник материала
loader
loader