Анастасія Кліпаченко - голова комітету жіночого та дівочого футболу УАФ
Анастасія Кліпаченко - голова комітету жіночого та дівочого футболу УАФ

Анастасія Кліпаченко - голова комітету жіночого та дівочого футболу УАФ

На посаду голови Комітету жіночого та дівочого футболу УАФ призначено майстриню спорту міжнародного класу Анастасію Кліпаченко.

Як повідомляє пресслужба Української асоціації футболу (УАФ), Анастасія - чемпіонка світу з пляжного футболу. Вона також є гравчинею збірної України з футзалу, передає Укрінформ.

Протягом своєї кар'єри Кліпаченко здобула численні титули, зокрема шість разів перемагала у чемпіонаті України з футзалу, вигравала «бронзу» чемпіонату Європи.

Анастасія є не лише висококваліфікованою спортсменкою, а й досвідченою тренеркою. Вона має досвід тренування як дітей, так і професіональних команд, а також є співзасновницею жіночого спортивного руху «Шлях Чемпіонки», що займається підтримкою професіональних спортсменок України.

У новій ролі Анастасія зосередиться на реформуванні та розвитку системи жіночого футболу, зокрема на вдосконаленні підготовки молодих гравчинь. Її стратегія передбачає інтеграцію сучасних підходів у тренувальний процес дитячих шкіл, клубів та збірних, акцент на розвитку особистості футболісток та побудову фундаменту для майбутніх поколінь дівчат у спорті.

«Я вдячна керівництву УАФ за довіру та щаслива бути в новій потужній команді Андрія Шевченка. Моя головна мета - впроваджувати сучасні зміни та сприяти цілісному розвитку футболісток як особистостей поза майданчиком, у житті. Це робота заради майбутніх поколінь жінок у футболі в Україні та за її межами. Як спортсменка, яка виросла в самому серці жіночого футболу, я розумію ті виклики, з якими стикається кожна футболістка. І прагну, щоб кожна з них відчувала себе важливою і знала, що про неї піклуються в країні», - зазначила Анастасія Кліпаченко.

Фото: uaf.ua.

Теги по теме
Украина Спорт Женщины
Источник материала
loader
loader