Захисників і захисниць України вшанували на Таймс-сквер у Нью-Йорку
Захисників і захисниць України вшанували на Таймс-сквер у Нью-Йорку

Захисників і захисниць України вшанували на Таймс-сквер у Нью-Йорку

З нагоди Дня захисників і захисниць України українська громада, поранені військові та представники генконсульства зібралася на Таймс-сквер у Нью-Йорку (США), щоб вшанувати відважних захисників, які захищають незалежність України.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило генеральне консульство України у Нью-Йорку.

Захисників і захисниць України вшанували на Таймс-сквер у Нью-Йорку - Фото 1

Учасники акції разом висловили подяку тим, хто багато пожертвував заради свободи, та згадали тих, хто віддав своє життя за Україну.

«Завдяки кожному захиснику ми можемо спокійно проживати свої будні – працювати, творити, відпочивати, виховувати дітей. Ваша мужність надихає всіх нас!», – йдеться в дописі.

Захисників і захисниць України вшанували на Таймс-сквер у Нью-Йорку - Фото 2

У генконсульстві наголосили на важливості того, щоб кожен підтримував українську армію з непохитною відданістю, робив свій внесок, зміцнюючи захисників України та наближаючи перемогу.

Диппредставництво подякувало Our Organizing Ukraine Relief Foundation за організацію реабілітації українських військових. За організацію заходу – Vsevolod Myrnyi, Ganka Smirnova та Uliana Storoshchuk, а також усім, хто долучився.

Захисників і захисниць України вшанували на Таймс-сквер у Нью-Йорку - Фото 3

Нагадаємо, раніше на Таймс-Сквер у Нью-Йорку українці провели акцію, щоб нагадати всьому світу про те, що Росія вчиняє геноцид українського народу.

Фото: Consulate General of Ukraine in New York / Фейсбук

Теги по теме
США Нью-Йорк
Источник материала
loader
loader