У Запоріжжі вперше відбудеться фестиваль GogolFest Pokrova
У Запоріжжі вперше відбудеться фестиваль GogolFest Pokrova

У Запоріжжі вперше відбудеться фестиваль GogolFest Pokrova

У Запоріжжі вперше відбудеться міжнародний фестиваль сучасного мистецтва GogolFest Pokrova.

Про це повідомляється на сторінці фестивалю у Фейсбуці, передає Укрінформ.

"З 18 по 20 жовтня Запоріжжя вперше у своїй історії прийматиме міжнародний фестиваль сучасного мистецтва GogolFest Pokrova", – йдеться у повідомленні.

У Запоріжжі вперше відбудеться фестиваль GogolFest Pokrova - Фото 1

Фестиваль відкриється 9-метровою інсталяцією "Дерево пам’яті" – центральною частиною майбутнього меморіального комплексу "Посадка". Як пояснюють організатори, це символ вшанування пам’яті воїнів, які віддали життя за свободу України. Автором інсталяції є режисер та діючий військовий Дмитро Костюминський.

У програмі фестивалю – виступи відомих українських гуртів Dakh Daughters, Пиріг і Батіг, Zapaska. А також унікальні театральні постановки – документальна вистава "Місто Марії", українсько-німецький проєкт "Серце Матері" від режисера Владислава Троїцького, музичний перформанс "Сонячний народ" за поезією Миколи Вінграновського.

"Фестиваль має на меті підтримати мешканців прифронтового Запоріжжя сучасними українськими сенсами та об'єднати нас у спільній силі протистояння", – йдеться у повідомленні.

Фестиваль проходитиме у безпечному просторі. Події відбуватимуться в укриттях та бомбосховищах з дотриманням усіх безпекових норм.

Теги по теме
Запорожье Фестиваль
Источник материала
loader
loader