Представлено повністю електричний Peugeot 408: усі подробиці
Представлено повністю електричний Peugeot 408: усі подробиці

Представлено повністю електричний Peugeot 408: усі подробиці

Компанія Peugeot доповнила свою лінійку електромобілів важливою новинкою – електричною версією автомобіля Peugeot 408.

  TELEGRAM-канал ПІДПИШИСЬ

Новий електромобіль Peugeot e-408 поєднує в собі привабливий кузов фастбека з нульовим рівнем викидів вихлопних газів. При загальній довжині кузова 4,69 метра та ширині 1,85 метра, новинка використовує мультиенергетичну платформу E-EMP2 у варіанті з колісною базою 2,79 метра.

Peugeot e-408

При цьому батарею вдалось встановити під підлогою, між передніми/задніми колесами, зберігаючи простір у салоні та знизивши центр ваги.

Peugeot e-408

Попереду встановлені сучасні LED-фари з дуже тонкими світлодіодами. Фірмовий “світловий підпис” продовжується за допомогою двох LED-смуг, які нагадують ікла хижака: вони починаються на рівні фари й далі опускаються донизу та входять у передній бампер. Позаду ідентичність бренду відображена завдяки трьом культовим LED-елементам у вигляді кігтів, що додатково нахилені для підкреслення динамічності.

Peugeot e-408

Peugeot e-408 оснащено потужним електродвигуном у 210 кінських сил. Високовольтний акумулятор місткістю 58,2 кіловат-години забезпечує запас ходу 453 км у змішаному циклі WLTP.

Вже у стандартній комплектації автомобіль оснащено тепловою помпою, а також підігрівом керма та сидінь, що оптимізує тепловий комфорт водія й пасажирів. При цьому вдається зберігати енергію акумулятора для збільшення дистанції пробігу. Усі моделі Peugeot оснащені та штучним інтелектом ChatGPT4. Об’єм багажника становить – 471-1545 літрів.

Peugeot e-408

У гамі Peugeot 408 знайдеться варіант для кожного – є також бензиново-електричні гібридні версії. Що стосується електричного e-408, ціни стануть відомі ближче до старту продажів.

Источник материала
loader
loader