Легенда боксу розповів, чи здолав би Усик праймового "Залізного Майка"
Легенда боксу розповів, чи здолав би Усик праймового "Залізного Майка"

Легенда боксу розповів, чи здолав би Усик праймового "Залізного Майка"

Останнім часом неодноразово порівнювали Олександра Усика з іншим культовим бійцем Майком Тайсоном. Обидва вони схожі габаритами та неодноразово відправляли на канвас значно більших опонентів.

Кого Льюїс вважає сильнішим

Своїми думками щодо цього протистояння для Daily News поділився колишній абсолютний чемпіон світу в хевівейті Леннокс Льюїс. Він оцінив шанси українця проти "Залізного Майка" в розквіті сил:

Я надзвичайно поважаю здібності Усика. Він довів, що може перебоксувати найкращих супертяжів сучасності. Але праймовий Майк Тайсон? Це інший рівень. Тайсон був неймовірним в розквіті сил. Ви не змогли б просто перебоксувати його, ви повинні були пережити його натиск, і небагато хто це зробив.

Водночас Льюїс не став повністю списувати з рахунків Олександра Усика. Він віддав належне неперевершеній психологічній стійкості українця та здатності дотримуватися плану на гру.

"Якщо хтось міг розчарувати Тайсона й уникнути великих ударів, то це міг би бути Усик. Але це було б непросто", – додав британець.

Цікаво. Напередодні НБУ випустив монету на честь Олександра Усика. Вона присвячена його перемозі в битві за абсолют проти Тайсона Ф'юрі.

Нагадаємо, що свій наступний поєдинок український чемпіон проведе 21 грудня. Це буде реванш проти "Циганського короля".

Теги по теме
Бокс Александр Усик
Источник материала
loader
loader