Є п'ять варіантів: які виплати надають пораненим військовим
Є п'ять варіантів: які виплати надають пораненим військовим

Є п'ять варіантів: які виплати надають пораненим військовим

Виплати пораненим військовим

Харківський ОТЦК та СП написав, що першою виплатою на, яку може розраховувати військовий, є щомісячне грошове забезпечення в розмірі за останньою займаною посадою перед пораненням.

Додаткова винагорода – виплата в розмірі 100 000 гривень за поранення (контузію, травму, каліцтво), пов’язане із захистом Батьківщини (при виконанні бойових завдань по БР), яка здійснюється щомісяця протягом всіх періодів лікування в стаціонарі або перебування у відпустці для лікування після тяжкого поранення,
– написали там про другу виплату.

Ще можна отримати одноразову компенсацію за будь-яке ушкодження здоров’я, яке призвело до втрати працездатності чи групи інвалідності. Таке ушкодження мало бути отримане під час захисту України або виконання обов’язків військової служби.

Матеріальна допомога для вирішення соціально-побутових питань – виплата, яка здійснюється військовослужбовцям щороку в розмірі, що дорівнює розміру їхнього місячного грошового забезпечення,
– додали в ОТЦК.

Останнім видом виплат є грошова допомога для оздоровлення. Її надають в розмірі місячного грошового забезпечення щороку, незалежно від матдопомоги для вирішення соціально-побутових питань.

Теги по теме
Деньги
Источник материала
loader
loader