Зеленський зустрівся з керівниками провідних оборонних компаній світу
Зеленський зустрівся з керівниками провідних оборонних компаній світу

Зеленський зустрівся з керівниками провідних оборонних компаній світу

Президент Володимир Зеленський провів зустріч із керівниками й топменеджерами провідних оборонних компаній світу в межах другого Міжнародного форуму оборонних індустрій.

Як передає Укрінформ, про це глава держави повідомив у Телеграмі.

«Змістовна зустріч із керівниками й топменеджерами провідних оборонних компаній світу в межах другого Міжнародного форуму оборонних індустрій. Цей масштабний захід об’єднав понад 30 країн, майже 300 компаній і сотні учасників. Обговорили розширення співпраці для зміцнення нашого оборонного сектору», - розповів Зеленський.

Він зазначив, що з початку повномасштабного вторгнення оборонне виробництво України значно збільшилося.

«Нам потрібен іноземний досвід, доступ до ланцюгів постачання та технологій для подальшого зростання», - зауважив Президент.

Під час зустрічі він подякував керівникам провідних оборонних компаній світу за підтримку українців.

«Ми розраховуємо на більшу підтримку, тому що війна. На жаль, ми змушені це сказати: війна не припинилася. Тому ми розраховуємо на підтримку і вдячні за все, що ми можемо зробити разом сьогодні та в майбутньому. Ми дуже раді вас бачити в Україні. Ми дуже розраховуємо на наше партнерство не тільки під час війни», - сказав Зеленський.

Окремо він висловив вдячність представникам тих компаній, які працюють в Україні.

«Я вдячний тим з вас, хто вже почав працювати в Україні та відкрив офіси», - наголосив Президент.

Як повідомляв Укрінформ, на відкритті другого Міжнародного форуму оборонних індустрій Зеленський оголосив, що лише за перше півріччя цього року в Україні виробили у 25 разів більшебоєприпасівдля артилерії і мінометів, ніж за увесь 2022 рік.

Фото: ОП

Теги по теме
Владимир Зеленский Оружие
Источник материала
loader
loader