В Індії під час протесту затримали шість сотень працівників Samsung
В Індії під час протесту затримали шість сотень працівників Samsung

В Індії під час протесту затримали шість сотень працівників Samsung

Співробітники компанії страйкують, вимагаючи підвищення зарплати, 8-годинного робочого дня та визнання профспілки.

В Індії 1 жовтня затримали близько 600 працівників компанії Samsung Electronics – одного з найбільших у світі виробників напівпровідників та комп’ютерних мікросхем, а також членів профспілки за організацію вуличного протесту. Про це повідомляє

За даними поліції, протестувальників затримали через те, що “”іхня хода спричинила незручності для громадськості”.

Зазначається, що тисячі співробітників південнокорейської компанії страйкують з 9 вересня, вимагаючи підвищення зарплати, 8-годинного робочого дня та визнання профспілки.

Протягом останніх чотирьох тижнів тисячі співробітників Samsung в Індії страйкували через умови праці на виробництві Ченнаї та в інших місцях.

Як стверджує профспілка, з 9 вересня затримали щонайменше 10 000 співробітників компанії. Більшість з затриманих вже звільнили.

Разом з тим, місцеві ЗМІ повідомляли про сотні арештів впродовж останніх тижнів.

Нагадаємо, у вересні робітники заводу Boeing на Західному узбережжі США оголосили страйк. Багато працівників були обурені пропозицією підвищення зарплати на 25%, наполягаючи на початково вимаганому підвищенні заробітної плати на 40%.

Раніше. в червні, у Нігерії великі профспілки провели страйк, вимагаючи підвищення зарплат. Акція призвела до відключення електропостачання, постраждала робота основних аеропортів.



Теги по теме
задержание Индия Samsung
Источник материала
loader
loader