В Індії персонал школи приніс учня в жертву
В Індії персонал школи приніс учня в жертву

В Індії персонал школи приніс учня в жертву

Батько директора закладу переконав останнього, що кривавий ритуал нібито “дасть процвітання”.

Персонал приватної школи (директор та вчителі)  в індійському місті Хатхрас задушили учня, щоб забезпечити “процвтання” своєму закладу. Про це  видання  Daily Mail.

Батьку 11-річного школяра зателефонували з навчального закладу і повідомили, що його дитина “захворіла”. Та коли чоловік приїхав до школи, сина там уже не було, а співробітники повідомили, що директор особисто повіз хлопчика до лікарні.

Чоловіка збентежила підозріла поведінка працівників школи, тому він звернувся до поліції. Правоохоронці того ж дня знайшли труп дитини, яка весь день пролежала в машині директора. У хлопчика знайшли сліди задушення. Поліцейські зараз же почали розслідування.

Поліція встановила, що керівник приватної школи разом із трьома вчителями провів ритуал жертвопринесення, щоб їхня школа “процвітала”. “Натхненником” злочину був батько директора школи, прихильник віри в магію. Його затримали разом з убивцями.

Згодом на території установи знайшли мотузку, якою задушили хлопчика, а також хрест.

Нагадаємо,  місті Саутпорті правоохоронці затримали чоловіка, який підозрюється у нападі з ножем на відвідувачів літнього клубу. Він вдарив щонайменше 11 дітей ножем. Три дівчинки загинули, вісім були поранені. Також поранення дістали двоє дорослих.



Теги по теме
полиция расследование Школа Индия ребенок
Источник материала
loader
loader