Трамп відмовився давати інтерв'ю програмі «60 хвилин», а Гарріс погодилася, — Axios
Трамп відмовився давати інтерв'ю програмі «60 хвилин», а Гарріс погодилася, — Axios

Трамп відмовився давати інтерв'ю програмі «60 хвилин», а Гарріс погодилася, — Axios

Віцепрезидентка Камала Гарріс погодилася взяти участь у шоу, яке вийде в ефір 7 жовтня

Кандидатам у президенти США Дональду Трампу і Камалі Гарріс було запропоновано дати інтерв'ю для програми «60 хвилин» на каналі CBS News, однак Трамп вирішив відмовитися від інтерв'ю. Про це повідомляє Axios.

За даними каналу, Трамп спочатку погодився на інтерв'ю, але потім відмовився. В інтерв'ю для Axios Стівен Чунг, директор з комунікацій кампанії Трампа, пояснив це рішення:

«Були обговорення, але нічого не було заплановано або підтверджено. Вони наполягали на тому, щоб перервати інтерв'ю для перевірки фактів», — сказав він.

Тим часом віцепрезидентка Камала Гарріс погодилася взяти участь у шоу, яке вийде в ефір 7 жовтня. Запрошення для Трампа все ще залишається в силі.

«Цього року кампанії Гарріс і Трампа погодилися на участь у програмі "60 хвилин". Віцепрезидентка Гарріс поспілкується з кореспондентом Біллом Уіттакером. Після початкової згоди на інтерв'ю зі Скоттом Пеллі, кампанія колишнього президента Трампа вирішила відмовитися від участі. Пеллі розповість про це в понеділок увечері», — додав представник «60 хвилин».

  • Читайте також: Битва тактик. Дебати Камали Гарріс та Дональда Трампа

21 вересня Дональд Трамп офіційно відхилив пропозицію на ще одні дебати з віцепрезиденткою Камалою Гарріс перед президентськими виборами в США. Це сталося після того, як Гарріс оголосила про згоду на дебати 23 жовтня на CNN.

Раніше Трамп заявив, що хоче провести додаткові дебати з Камалою Гарріс 4 і 25 вересня, і вони мають транслюватися на телеканалах Fox та NBC. У передвиборчому штабі Камали Гарріс заявили, що вона візьме участь у двох дебатах зі своїм опонентом. Водночас там виключили більш як один раунд дебатів між кандидатами у віцепрезиденти Джеєм Ді Венсом і Тімом Волзом, що відповідає історичним прецедентам.

Фото: Getty Images

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Долучитись
Теги по теме
Дональд Трамп выборы выборы в США
Источник материала
loader
loader