Умєров підписав подання про звільнення трьох своїх заступників і держсекретаря Міноборони
Умєров підписав подання про звільнення трьох своїх заступників і держсекретаря Міноборони

Умєров підписав подання про звільнення трьох своїх заступників і держсекретаря Міноборони

Умєров також повідомив про реформу системи оборонних закупівель

Міністр оборони України Рустем Умєров підписав подання до Кабінету міністрів України про звільнення державної секретарки Міноборони Людмили Дараган, а також одразу трьох своїх заступників: Олександра Сергія, Юрія Джигира та Станіслава Гайдера, який переходить на посаду керівника Офісу міністра. Про це йдеться у повідомленні Міністерства оборони у телеграм.

Умеров також повідомив про реформу системи оборонних закупівель.

Зокрема, «Спецтехноекспорт» переходить від Головного управління розвідки до Міноборони.

Міністр оборони  зазначив, що поставив завдання завершити процес очищення системи закупівель у тісній співпраці з правоохоронними та антикорупційними органами.

Також Міноборони продовжує реформування Агентства оборонних закупівель і Державного оператора тилу, наближаючи ці процеси до стандартів НАТО.

Крім того, за словами Умєрова, найближчим часом створять наглядові ради для обох структур — подання до Кабміну зроблять цього тижня.

Міністерство хотіло, щоб усі комунікації Сил оборони мали one voice policy. Для цього довго шукали людину, але всі відмовлялися.

Фото: фейсбук-сторінка Рустема Умєрова

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Долучитись
Теги по теме
Кабмин Минобороны увольнение
Источник материала
loader
loader