Ремонт Айфонів: як це відбувається в сервісних центрах та чому варто звертатись саме до них
Ремонт Айфонів: як це відбувається в сервісних центрах та чому варто звертатись саме до них

Ремонт Айфонів: як це відбувається в сервісних центрах та чому варто звертатись саме до них

На жаль, до цього часу не вигадано нічого вічного, а отже, будь-яка техніка все одно з часом ламається. Це інколи трапляється в результаті експлуатаційного зносу, а буває, що причина несправностей криється в необережному використанні. Коли йдеться про Айфони, то це все актуально й для них – рано чи пізно доведеться звертатися в сервісний центр, і саме це місце є ідеальним для відновлення працездатності пристрою.

Чому варто звернутися в сервісний центр

Насамперед тут здійснюється обслуговування за гарантією, адже спроби самостійного втручання приведуть до її втрати. Варто звернутися в сервісний центр SERVICEinUA, де ремонт Айфону виконуватимуть кваліфіковані майстри, які проведуть діагностику та відновлять працездатність вашого смартфона. При цьому використовують все необхідне обладнання, розхідники та деталі.

Ремонт Айфонів: як це відбувається в сервісних центрах та чому варто звертатись саме до них - Фото 1

Звісно, спеціалістами здійснюється діагностика, надається гарантія, яка дія як на сам ремонт, так і на деталі, які застосовуються.

Поширені несправності Айфонів: коли варто звертатися до спеціалістів

Попри всю свою надійність, все ж смартфони від Apple ламаються, як і інші пристрої. Головне правило, яким варто керуватися, вирішуючи, чи треба звертатися до сервісного центру, чи ні, – це порушення, які впливають на процес використання пристрою. Якщо у вас саме так, то час відвідати спеціалістів як мінімум для діагностики, а в разі потреби – для ремонту. Якщо ситуація не запущена, то відновлення нормальної роботи буде швидким і порівняно недорогим.

Одна з найпоширеніших причин звернення до сервісних центрів – це тріщини на екрані. Вони можуть бути як лише на склі, так і глибше, у буквальному значенні цього слова. Зверніть увагу: тріщини на склі – це те, з чим не варто жартувати, адже, не розуміючи серйозність пошкодження, ризикуєте отримати ще складніші збої в роботі. До появи характерної «павутинки» здебільшого призводить падіння. Несправності можуть одразу не проявитись, але з часом вони здатні повністю вивести з ладу ваш Айфон.

Інші часті проблеми:

  • намокання – це може трапитися як при падінні в рідину, так і при потраплянні під сильний дощ. Проблема серйозна, вона потребує діагностики та правильного просушування всіх внутрішніх компонентів;
  • проблеми з аудіо – вихід із ладу динаміків, мікрофону, що суттєво погіршує якість звуку;
  • несправність модуля Wi-Fi. Коли смартфон не підключається до мережі, то проблема може критися саме в цьому компоненті;
  • зношення акумулятора, що відбувається з часом. При падінні показника до 80% необхідно здійснювати заміну, адже несправна АКБ впливає на роботу Айфона.

Якщо ви хочете отримати дійсно якісний ремонт, то звертайтеся в сервісний центр SERVICEinUA. Спеціалісти проведуть діагностику та відновлять працездатність. Сервісні центри в Києві розташовані за адресами:

  • метро «Театральна», вул. Хрещатик, 44-А, офіс 1;
  • метро «Позняки», вул. Анни Ахматової, 30;
  • метро «Оболонь», проспект Оболонський, 7.

Ремонтні роботи виконують кваліфіковані майстри своєї справи, які працюють згідно зі стандартами Apple та надають гарантію.

Источник материала
loader
loader