Можна завантажити безплатно: Microsoft випустила пробну версію Windows 11
Можна завантажити безплатно: Microsoft випустила пробну версію Windows 11

Можна завантажити безплатно: Microsoft випустила пробну версію Windows 11

Копорація Microsoft анонсувала вихід оновленої версії своєї найсучаснішої операційної системи Windows 11 і уже дала користувачам можливість ознайомитись із нею. У мережі з’явився цілком легальний файл версії ОС Windows 11, яка отримала назву 24H2.

Як пише видання NeoWin, образи Windows 11 версії 24H2 доступні різними мовами. При цьому завантажити можна кілька модифікацій операційної системи – як для бізнесу, так і для особистого використання. Доступними є:

  • Windows 11 версії 24H2 Enterprise/LTSC 2024;
  • Windows Server 2025 (Server edition на основі версії 24H2);
  • Azure Stack HCI версії 24H2.

Всі образи включають апдейт KB5043080, який підвищує номер зборки до версії 26100.1742. Лінки на завантаження різних версій усіма доступними на сьогодні мовами опублікував у соцмережі Х (колишній Twitter) техноблогер Bob Pony. Щоби отримати потрібну вам версію, скористайтесь лінком на його відповідний допис.

Ознайомчі образи не вимагають активації. Однак використовувати оновлену Windows 11 ви зможете лише впродовж 90 днів. Експерти очікують, що Microsoft опублікує у загальному доступі повну операційну систему до завершення цього періоду. Втім, офіційної дати релізу версії 24H2 наразі нема. Журналісти та блогери вказують лише на побічні ознаки того, що це станеться найближчим часом.

Источник материала
loader
loader