Ганста Гетсбі-2. Страшні здогадки про досвід Джастіна Бібера на скандальних вечірках Паффа Дедді
Ганста Гетсбі-2. Страшні здогадки про досвід Джастіна Бібера на скандальних вечірках Паффа Дедді

Ганста Гетсбі-2. Страшні здогадки про досвід Джастіна Бібера на скандальних вечірках Паффа Дедді

Шоубіз
Статті
Ганста Гетсбі-2. Страшні здогадки про досвід Джастіна Бібера на скандальних вечірках Паффа Дедді
Статті
Шоубіз

Ганста Гетсбі-2. Страшні здогадки про досвід Джастіна Бібера на скандальних вечірках Паффа Дедді

Схоже, що у нас з'явилась нова рубрика. Тому що розказати про скандал Шона Дідді Комбса в одному тексті нереально. Тим більше, що на нас чекають постійні оновлення і шокуючі викриття.
Катерина Городнича
Ганста Гетсбі-2. Страшні здогадки про досвід Джастіна Бібера на скандальних вечірках Паффа Дедді - Фото 1
Ганста Гетсбі-2. Страшні здогадки про досвід Джастіна Бібера на скандальних вечірках Паффа Дедді - Фото 2
1 Жов 2024
0
57

У другій серії нашого серіалу про Puff Daddy (Шон Дідді Комбс) ми окремо зібрали матеріали зв'язку реп-продюсера і поп-зірки Джастіна Бібера. І наслідків цього зв'язку.

Шона Дідді Комбса, власника лейбла «Bad Boys», який більше 30 років продюсував хіп-хоп та R'n'B музикантів, звинувачують в секс-трафіку, численних зґвалтуваннях, наркотрафіку, зберіганні незареєстрованої зброї. Про все це, як і про його легендарні «білі вечірки», після яких завжди відбувались «афтапаті» з секс-оргіями, читайте в першій серії циклу наших матеріалів.

А в цій серії ми, як і обіцяли, почнемо розповідати про інших селебрітіз, які зараз під прицілом і журналістів, і ФБР.

Якщо минулого разу ми говорили, що дістається більш за всіх Ештону Кутчеру, то на іншій чаші вагів — Джастін Бібер. Світ завмер від раптового розуміння, як саме могли проходити його підліткові роки, коли він ще дитиною потрапив в американський шоубізнес. І чому він тепер дає інтерв'ю, не піднімаючи голови і говорячи, що нікому не побажає того, що проходив сам.

Ганста Гетсбі-2. Страшні здогадки про досвід Джастіна Бібера на скандальних вечірках Паффа Дедді - Фото 3

Чотирнадцятирічний Бібер приїздить в Атланту, на студію до Ашера, де вони підписують контракт. 

Про Ашера ми писали в попередній серії цієї історії. Колись він сам починав свою музичну діяльність в такому самому віці. З тією різницею, що Біберу не треба було жити при цьому в будинку продюсера, як колись Ашеру в будинку Дідді Комбса.

Але майбутня зірка все одно не уник долі Ашера і впливу Комбса. Ашер відвів малого до свого колишнього наставника для того, щоб той отримав досвід менторства Дідді (до речі, раніше ми писали, що акаунт Ашера в інстаграмі зник, але зараз знову пошук його знаходить, профіль на місці, він постить відео з концертів, фотки сина, і робить вигляд, що нічого не трапилось). 

Це «менторство» можна подивитись в ютубі. Юний Бібер сам розмістив це відео у себе на каналі.

Дідді підводить 15-річного Джастіна до новенької Lamborghini і каже, що вона буде його, щойно йому виповниться 16. А як тільки 18 — будинок. У підлітка, який, чесно кажучи, навіть на свої 15 не виглядає, горять очі, він вже хоче їздить на такій тачці, але «розважливий» Дідді каже, що не варто спішити. А поки у них є їхні 48 годин менторства, вони будуть робити безумства. «Поїхали до дівчат!» — вигукує щасливий Бібер і «наставник» поблажливо погоджується.

З безневинного жартівливого відео про хлопчика Попелюшку та «фею» Дідді це відео через 15 років перетворилось на шокуюче. Тому що можна тільки здогадуватись, що було далі.

Музична кар'єра Джастіна Бібера злетіла до небес в лічені години. 

А Шон Комбс не забув їхні 48 годин менторства. В наступному відео, яке тільки тепер проявляє свою неоднозначну суть, Джастін Бібер зустрічається з Дідді і каже йому, що знає — він намагався з ним зв'язатися через його «бізнес-партнерів», але в нього просто немає мобільного Джастіна, тож зараз він йому його продиктує.

Бібера щільно взяли в оборот і прийняли в когорті зірок найвищого рівня.

Ганста Гетсбі-2. Страшні здогадки про досвід Джастіна Бібера на скандальних вечірках Паффа Дедді - Фото 4

Через сім років і чотири світових тури Джастін зламався. У нього почалися проблеми зі здоров'ям і він скасував свій останній на той момент тур. Чотири роки його прихильники не чули від нього жодної нової пісні.

В 2019-му, з перед виходом виходом нового альбому «Зміни», він сюрпризом з'явився на фестивалі Coachella. Біллі Айліш саме закінчила співати. Вона завжди розповідала, що з 12 років була фанаткою Джастіна, а її спальня була обвішана його постерами.

Ганста Гетсбі-2. Страшні здогадки про досвід Джастіна Бібера на скандальних вечірках Паффа Дедді - Фото 5

Бібер пішов знайомитися зі співачкою, яка багато в чому повторює його музичну долю: в юному віці опинилась на сцені і набула шаленої світової популярності буквально за хвилини. Це їхня перша зустріч.

Важливість цієї зустрічі, а також новий укол страшних здогадок ми отримуємо передивляючись інтерв'ю Джастіна за 2020 рік, в момент виходу альбому «Зміни».

Ганста Гетсбі-2. Страшні здогадки про досвід Джастіна Бібера на скандальних вечірках Паффа Дедді - Фото 6

Він наче намагається сховатися і, говорячи про перші роки своєї музичної кар'єри, ледь стримує сльози.

«Бути в цій індустрії настільки юним було дуже важко для мене. Я не знав, куди звертати. Всі казали мені, що люблять мене, і за секунду вже відвертались. Це дуже важко. Я хочу, щоб вона [Біллі Айліш] знала, що може розраховувати на мене. Але я не хотів нав'язувати їй свою дружбу, це має бути природньо. Якщо вона коли-небудь потребуватиме моєї допомоги... Я хочу захистити її. Я не хочу, щоб вона це втратила. Пройти через все те, через що довелось пройти мені, я нікому такого не побажаю. Якщо вона мене потребуватиме, я завжди на зв'язку»

Через що проходив Джастін Бібер в шоубізнесі, будучи 15-річною дитиною, ми можемо здогадуватись лише тепер, справді знаючи коло людей, в яке він потрапив.

В цьому і різниця Бібера та Ашера. Ашер, пройшовши в свої 13 «школу» Дідді, за 10 років по тому втравив у те саме вже свого підопічного. Бібер же вийшов з цієї історії травмованим настільки, що не стримує сліз, бажаючи захищати Біллі Айліш, навіть незважаючи на те, що вона його захисту не потребує.

З Дідді Джастін продовжував спілкуватись і далі, але було би дивно, якщо це було якось по-іншому — Дідді аж до свого арешту лишався впливовим музичним магнатом.

В помешканні Дідді під час обшуку знайшли літри лубриканту і тисячу пляшок дитячої олії. Наркотики і зброю.

«Freaks offs» — оргії-афтапаті після «Білих вечірок» Дідді тривали по кілька днів. Дівчат і хлопців накачували наркотиками і гвалтували. Все знімали на відео. Дідді не завжди брав участь, інколи просто спостерігав через камери відеозапису. Учасників не випускали з приміщення доти, доки не зійдуть синці від насилля.

Вся ця інформація зараз сніжним комом валиться на нас через американські медіа.

To be continued.

А, ну і щоб ніхто не мав сумнівів. Ештон Кутчер — вже не головний, кого обговорює преса. Значно більш серйозні зірки зайняли його місце на перших шпальтах. В наступних серіях — про Jay-Z і Beyonce, про елітний оголений баскетбол та 50 cent і Eminem.

Не перемикайтесь.

«Антоніна»
Катерина Городнича
Арестович vs Антонюк. Флешмоб на підтримку блогерки відкрив нові шари дніща колишнього радника президента
Теги
Шон Дідді Комбс
Джастин Бибер
Голлівуд
Білі вечірки
ашер
Источник материала
loader
loader