Епіфаній звернувся до воїнів у День захисників і захисниць України
Епіфаній звернувся до воїнів у День захисників і захисниць України

Епіфаній звернувся до воїнів у День захисників і захисниць України

Предстоятель Православної церкви України Епіфаній привітав українських воїнів зі святом Покрови Пресвятої Богородиці, Днем захисників і захисниць України та Днем українського козацтва. Відеозвернення опубліковано на сторінці митрополита у Facebook.

Як зазначив Епіфаній, відвага й стійкість захисників і захисниць України надихають та дають надію на мирне майбутнє.

«Ваше служіння є проявом справжньої любові до ближніх, до України. Глибока шана вам і особливі слова нашої вдячності. Ми молимося за кожного з вас — за кожного захисника і захисницю Батьківщини, за ваших рідних і побратимів», – зауважив він.

Митрополит наголосив, що для українського народу захисники є новітніми героями.

Привітання предстоятеля Української православної церкви (Помісної церкви України) митрополита Епіфанія зі святом Покрова Пресвятої Богородиці та Днем захисників і захисниць pic.twitter.com/SPVLwSDX1f

— ГЛАВКОМ (@GLAVCOM_UA) October 1, 2024

«Ми молитовно зичимо всім вам Божої допомоги, просимо, щоби Діва Марія покривала вас від всякого зла, а Михаїл Архангел і всі святі привели до перемоги над ворогом і утвердження миру. Слава Господу нашому Ісусу Христу, слава вам, нашим захисникам і захисницям, і слава Україні!» – додав предстоятель Православної церкви.

До слова, «Укрпошта» офіційно ввела в обіг благодійну поштову марку «Під покровом Богородиці», яка присвячена Дню захисників і захисниць України.

Источник материала
loader
loader