До 10 жовтня — реєстрація на U.S.-Ukraine Media School від Інституту Американістики
До 10 жовтня — реєстрація на U.S.-Ukraine Media School від Інституту Американістики

До 10 жовтня — реєстрація на U.S.-Ukraine Media School від Інституту Американістики

Захід для українських медійників, блогерів, журналістів національних та регіональних медіа, а також фрилансерів.

12 та 13 жовтня 2024 року в Києві відбудеться перша U.S.-Ukraine Media School, організована Інститутом Американістики за підтримки Посольства США в Україні.

Кому буде цікаво: медійникам, які бажають заглибитися в особливості двосторонніх відносин між Україною та США напередодні президентських та парламентських виборів у США 5 листопада 2024 року.

Які виклики стоять перед медійниками у висвітленні зовнішньої політики США стосовно України під час виборчого процесу? Як майбутні вибори можуть вплинути на програми допомоги Україні? Як журналісти можуть впливати на формування суспільної думки в США щодо допомоги Україні?

Ці та інші питання розкриють для учасників відомі американські та українські експерти з питань зовнішньої політики США та українсько-американських взаємин, журналісти, політики та громадські діячі.  

Реєстрація до 10 жовтня 2024 року за посиланням  

Формат заходу:

Школа відбудеться в Києві в гібридному форматі. Локація з міркувань безпеки буде повідомлена лише зареєстрованим учасникам.

Організатори залишають за собою право відбору учасників на основі заповнених реєстраційних форм

Дата: 12–13 жовтня 2024 року.

Умови участі: Безоплатна участь для всіх учасників. Медійникам з інших регіонів України буде компенсовано вартість квитків та проживання.

Довідково: Інститут Американістики — українська організація, що зміцнює стратегічне партнерство між Україною та США, досліджуючи двосторонні відносини між Києвом та Вашингтоном для впровадження найкращих американських практик у демократичний розвиток України.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Долучитись
Теги по теме
Украина США выборы в США
Источник материала
loader
loader