Зеленський провів Ставку: які ключові питання обговорили
Зеленський провів Ставку: які ключові питання обговорили

Зеленський провів Ставку: які ключові питання обговорили

Сьогодні, 30 вересня, президент Володимир Зеленський провів Ставку. Закупівля та постачання зброї для ЗСУ було одним із ключових питань, які обговорили. Про це повідомив очільник України у своєму вечірньому зверненні наприкінці 950-го дня війни.

«Кілька ключових питань. Перше – комплектування бригад. Друге – зброя й техніка для наших воїнів, закупівля та постачання. Ще сьогодні окремо обговорили з міністром оборони України Умєровим виконання контрактів і те, як працюють інституції в системі Міністерства оборони. Всі реальні реформаторські кроки мають бути повністю реалізовані», – заявив президент.
 
Також сьогодні Зеленський обговорив з головкомом Олександром Сирським та начальником Генштабу Анатолієм Баргилевичем ситуацію на фронті.

«Доповіді щодо кожного з наших фронтових напрямків, наші можливості подальші та конкретні завдання. Дуже непроста ситуація. Найголовніше – тиснути на Росію всіма засобами, всіма інструментами, щоб якнайшвидше досягти нашої мети – реального й справедливого миру для України, для всіх наших людей», – додав президент.

Источник материала
loader