Відомий комік Сергій Чирков приєднався до лав ЗСУ
Відомий комік Сергій Чирков приєднався до лав ЗСУ

Відомий комік Сергій Чирков приєднався до лав ЗСУ

Про рішення вступити до війська Сергій розповів в новому відео на "Армія TV". Телеканал також підтвердив цю інформацію.

Перед мобілізацією Чирков разом із Ярославою Кравченко, ведучою та директоркою Дикого театру, взяв участь у зйомках проєкту для "Армія TV". У сюжеті вони випробували свої сили на смузі перешкод Третьої штурмової бригади, в умовах, максимально наближених до бойових.

Я все. Інакше мене б не впустили сюди в кадр. Був на тестовому тижні... Дуже рекомендую всім,
– сказав Сергій, відповідаючи на питання про мобілізацію.

Новий випуск "Тесту штурмовика": дивіться відео онлайн

Крім того, інформацію про вступ Сергія Чиркова до лав ЗСУ у коментарях під відео у фейсбуці підтвердила "Армія TV". Гуморист наразі проходить базову загальновійськову підготовку (БЗВП) у навчальному центрі.

Сергій Чирков мобілізувався
Сергій Чирков мобілізувався / Скриншот з фейсбуку під відео "Армія ТВ"

Варто зазначити, що смуга перешкод, яку подолав комік та Ярослава Кравченко, є частиною тестового тижня штурмовика, який проводить Третя штурмова для людей, які прагнуть вступити до бригади, а також для цивільних осіб, які готуються до мобілізації.

Що відомо про Сергія Чиркова

  • Комік народився у Сумах, але провів частину свого дитинства в Росії. Згодом він повернувся в Україну.
  • Стендапом Сергій почав займатися в рідному місті, однак саме переїзд до Києва сприяв успіху Чиркова. Він став одним із найпопулярніших стендап-коміків країни.
  • Його виступи вирізняються різноманітним гумором – від гострої політичної сатири до відвертих жартів про стосунки та повсякденне життя.
  • Зауважимо, окрім сольної стендаперської кар'єри, Сергій також є сценаристом і співведучим проєкту "Телебачення Торонто", резидентом "Підпільного стендапу" та учасником чоловічої версії ютуб-шоу "Ебаут".
Источник материала
loader
loader