Військовозобов’язаних, які не оновили дані, розшукує поліція? Заява ТЦК
Військовозобов’язаних, які не оновили дані, розшукує поліція? Заява ТЦК

Військовозобов’язаних, які не оновили дані, розшукує поліція? Заява ТЦК

Військовозобов’язаних, які не оновили дані, розшукує поліція? Заява ТЦК - Фото 1

В Івано-Франківському ТЦК зауважили, що всіх осіб, які не оновили дані, поліція притягує до адмінвідповідальності.

Військовозобов’язані, які не оновили свої військово-облікові дані, є порушниками і їх буде притягнуто до адміністративної відповідальності. Про це в інтерв’ю «Західному кур’єру» розповів тимчасово в. о. заступника начальника Івано-Франківського обласного ТЦК і соціальної підтримки, начальник сектору мобілізаційно-оборонної роботи Андрій Мороз.

«Вони (категорія осіб, яка не оновила військово-облікові дані, – «Главком») автоматично стали порушниками військового обліку і їх буде притягнуто до адміністративної відповідальності», – сказав підполковник.

Мороз додав, що всі порушники перебувають у розшуку поліції та щодня виявляються працівниками ТЦК.

«Нагадую, ті хто немає військово-облікових документів теж є порушниками військового обліку. Є також категорія громадян, які мають право на відстрочку від служби, але з якихось причин не оновили дані. Ті, хто має військово-облікові документи невстановленого зразка також порушники. Таких людей є багато. Всі вони перебувають у розшуку і щоденно виявляються нашими працівниками. Ми передаємо їх представникам поліції, їх притягують до адмінвідповідальності», – йдеться у заяві.
Tweet
Источник материала
loader
loader