Ось трендові кольори чоловічої моди осені 2024 і як їх носити
Ось трендові кольори чоловічої моди осені 2024 і як їх носити

Ось трендові кольори чоловічої моди осені 2024 і як їх носити

У цьому сезоні домінують нові кольори, тож важливо знати, які саме. Ось чому на порталі GQ зібрали ці трендові кольори осені, проаналізувавши колекції будинків моди Gucci, Dior, Prada, Loewe, Valentino, Fendi, Louis Vuitton, Zegna та інших.

Список трендових кольорів сезону осені 2024

  • Коричневий. Як і щороку, один із найпопулярніших кольорів, тільки цьогоріч стилізований під 2024. Для Valentino це означає поєднання з синіми деталями, Loro Piana демонструє його в тотальному образі, а Fendi контрастує з бордовим. Якщо ви хочете бути модним цієї осені, не цурайтеся коричневого.
  • Бордовий. Без сумніву, це основний колір осені 2024 року. Хоча протягом останніх кількох сезонів він з'являвся лише проблисками, нині він досяг піка, матеріалізувавшись у різних формах і місцях. Від аксесуарів, таких як сумки та взуття у Gucci, до тотальних образів у Louis Vuitton. Тут порада проста: поєднуйте бордовий абсолютно з усім. Ви можете зупинити свій вибір на невеликих деталях, таких як пара мокасинів, або ж піти далі, на контраст із трохи сірим, як у колекції Valentino Fall 2024, або навіть з відтінками синього і зеленого, як у Fendi.

У цьому сезоні осені 2024 року домінують нові кольори, тож чоловікам важливо знати, які саме / Фото freepik

  • Червоний. Осінь 2024 дає нам можливість бути сміливими в стилі, адже яскравий червоний колір матиме свій момент в центрі уваги. Цей колір не вперше на подіумах, але він якимось чином потрапив у тренди чоловічого одягу. Loewe та JW Anderson звернулися до цього кольору у своїх топових речах – глянцевому пальті зі штучного хутра та довгому блейзері з матовим покриттям. Тож варто зробити це так, як і вони, адже це чудовий спосіб виділитися. Якщо ж вам до вподоби стриманий стиль, то носіть червоний з улюбленими кросівками або аксесуарами.
  • Бежевий. Класичний колір, тому немає причин остерігатися його. Пальто і тренчі – це обов'язково, але найкраще носити його, як показують подіуми, з іншим зручним одягом. Носіть бежевий, наприклад, поєднуючи костюм з худі, як у Valentino, або з образом з сабо і ребристими шкарпетками в стилі Loro Piana.
Источник материала
loader
loader