Новий Hyundai Ioniq 5 N навчився 10 режимам дрифту: відома ціна
Новий Hyundai Ioniq 5 N навчився 10 режимам дрифту: відома ціна

Новий Hyundai Ioniq 5 N навчився 10 режимам дрифту: відома ціна

До 2025 модельного року спортивний хетчбек Hyundai отримав досить велику кількість оновлень.

  TELEGRAM-канал ПІДПИШИСЬ

Як повідомляє сайт Motor1, минуло трохи більше як рік з того часу, як Hyundai представила Ioniq 5 N. Їх більша частина зосереджена навколо покращення програмного забезпечення, щоб забезпечити більш привабливий драйв.

Систему N Drift Optimizer, яка допомагає Ioniq 5 N їхати вбік, тепер можна налаштувати, вибравши один із 10 доступних рівнів допомоги. Крім того, тепер система може краще виявляти відповідні умови для дрифту.

Hyundai Ioniq 5 N

До того ж з’явилася функція під назвою “пам’ять нижньої передачі”, яка дозволяє хетчбеку перемикати передачі, коли двигун досягає необхідних обертів (об/хв) для перемикання на нижчу передачу”.

До того ж штучний звук двигуна вмикається автоматично – функція N Active Sound+ імітує шум 2,0-літрового бензинового турбомотора.

Hyundai Ioniq 5 N

Також Ioniq 5 N 2025 модельного року отримав автоматичне дальнє світло з функцією захисту від відблисків. Окрім цього, є система Walk-Away Lock, яка автоматично блокує двері, коли водій відходить від автомобіля на певну відстань. Зміни включають й функцію Vehicle to Load (V2L) для використання енергію акумулятора для живлення зовнішніх пристроїв.

Завершують перелік новинок шторки безпеки другого ряду та тактильна сигналізація на кермі. Останній починає вібрувати, щоб попередити водія щоразу, коли допоміжні системи виявляють небезпеку.

У Південній Кореї Ioniq 5 N 2025 коштує 57 600 доларів США в еквіваленті.

Источник материала
loader