На EdEra стартував безкоштовний онлайн-курс «Захист персональних даних»
На EdEra стартував безкоштовний онлайн-курс «Захист персональних даних»

На EdEra стартував безкоштовний онлайн-курс «Захист персональних даних»

Його розробили у співпраці з Офісом омбудсмана України та Офісом Ради Європи в Україні.

EdEra виклала на своїй онлайн-платформі безплатний онлайн-курс «Захист персональних даних», розроблений Офісом омбудсмана України та Офісом Ради Європи в Україні у співпраці зі студією онлайн-освіти. Про це EdEra повідомила на своїй фейсбук-сторінці.

Курс містить 16 модулів із додатковими матеріалами, тестами та можливістю отримати сертифікат на 15 годин після успішного проходження. Опановуючи курс, користувач зрозуміє, що таке cookie, як убезпечити себе від небажаних дзвінків, спаму, шахраїв.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений EdEra (@edera_ua)

Зареєструватися на курс можна за посиланням.

  • Читайте також: Влітку почастішали запити через злам телеграм-акаунтів, — Nadiyno.org

Фото: EdEra

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
Долучитись
Источник материала
loader
loader