Для українців на ТОТ запустили сервіс «Ти в Українів»
Для українців на ТОТ запустили сервіс «Ти в Українів»

Для українців на ТОТ запустили сервіс «Ти в Українів»

Проєкт надає безкоштовний доступ до якісного VPN та безпечного браузера.

Для громадян, які проживають на тимчасово окупованих територіях запустили електронний сервіс «Ти в Україні», на якому представлені інструкції з безпеки та спротиву та надано доступ до якісного VPN та безпечного браузера. Про це повідомила громадська організація «Жовта стрічка», яка реалізувала проєкт із командою сервісу Dovidka.info.

«Сервіс включає безкоштовний доступ до якісного VPN та безпечного браузера для мешканців тимчасово окупованих територій. Цей сервіс допоможе жителям ТОТ залишатися на зв’язку з Україною, навіть якщо окупанти спробують остаточно ізолювати інтернет чи заблокувати українські сайти», — зазначено у повідомленні.

Для українців на ТОТ запустили сервіс «Ти в Українів» - Фото 1

сайт сервісу «Ти в Україні» 

Щоб отримати доступ до браузера та VPN потібно перейти за посиланням на сайті «Ти в Україні» та заповнити реєстраційну форму. Після підтвердження, користувач отримає інструкції з підключення до VPN і безпечного браузера, який працює на окупованих територіях.

На сайті «Ти в Україні» зібрана інформація про безпеку та спротив для українських громадян на окупованих територіях.

«Якщо ви хочете і можете чинити спротив – тут ви отримаєте інструкції, як це робити без шкоди собі. Якщо єдиний спротив, на який у вас є сили — це залишатись в безпеці, то тут ви знайдете всю необхідну інформацію про те, як вижити в окупації», — зазначено на головній сторінці сайту.

У розділі «Інформація та зв’язок» для користувачів зібрали поради, як обирати джерела інформації та захищатися від дезінформації, безпечно користуватися смартфоном та месенджерами, як забезпечити кіберзахист собі і дітям, та уникати шпигунства.

  • Читайте також: ЄС запустив серію відео про медіаграмотність та цифрову безпеку для українців на ТОТ

Фото: сервіс «Ти в Україні» / «Жовта стрічка»

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
Долучитись
Источник материала
loader