Браузер Arc додає бюлетені безпеки та премії за помилки
Браузер Arc додає бюлетені безпеки та премії за помилки

Браузер Arc додає бюлетені безпеки та премії за помилки

Творець Arc The Browser Company офіційно запустив програму винагород за помилки , щоб контролювати безпеку свого веб-переглядача на базі Chromium, що зростає. Компанія також запускає новий бюлетень безпеки, щоб підтримувати «прозору та проактивну комунікацію» з користувачами та дослідниками щодо виправлень помилок і звітів.

Ці зміни безпеки відбулися після жахливої ​​помилки, яку виявив дослідник і повідомив про неї компанії, яка дозволяла зловмисникам вставляти довільний код у будь-який браузер, просто знаючи їхній ідентифікатор користувача, який легко знайти.

Проблема була всередині функції Arc Boosts, яка дозволяє налаштувати будь-який веб-сайт за допомогою CSS і Javascript. На додаток до своїх початкових пом’якшень, компанія каже, що тепер вона вимкнула Boosts з Javascript за замовчуванням і додала новий глобальний перемикач, щоб повністю вимкнути Boosts у версії Arc 1.61.2.

Досліднику, відомому як xyz3va, спочатку заплатили 2000 доларів за інформацію. Тепер, із запровадженням нової програми, The Browser Company заднім числом підвищує її до 20 000 доларів США . Уразливість було виправлено 26 серпня.

За допомогою нової програми дослідники безпеки можуть подавати звіти та отримувати винагороду залежно від серйозності помилки. Низький рівень серйозності, який є «обмеженим масштабом» або «важким для використання», може отримати до 500 доларів США, середній — до 2500 доларів США, високий — до 10 000 доларів США, а критичний — до 20 000 доларів США.

У дописі в блозі також описано нові методи пошуку інших вразливостей, як-от інструкції з розробки з додатковими перевірками коду, додавання перевірок коду, що стосуються безпеки, і наймання нового персоналу для команди інженерів безпеки.

Источник материала
loader
loader