Запускають у виняткових випадках: що "Кинджали" шукають у Старокостянтинові
Запускають у виняткових випадках: що "Кинджали" шукають у Старокостянтинові

Запускають у виняткових випадках: що "Кинджали" шукають у Старокостянтинові

Таку думку 24 Каналу озвучив військовий аналітик Ян Матвєєв. За його словами, навіть коли ці бетонні укриття пусті, вони все одно цінні.

"Старокостянтинів – це аеродром, де є бетонні укриття. Мабуть, вони намагаються їх уразити. Навіть у пустому форматі ці укриття все одно цінні. Тому що якщо вони будуть зруйновані, то літак туди вже не поставиш. Тому або знищиш літак, або хоча б саме укриття", – пояснив він.

Коли ворог випускає "Кинджали"

Ян Матвєєв зазначив, що загалом "Кинджали" застосовують у виняткових випадках, адже їх дорого виготовляти. Ці ракети ворог економить для особливих випадків. Зокрема, щоб виявити, де розміщені винищувачі F-16, встигнути запустити ракети, намагатися зробити це приховано.

Бо не просто так у всіх українських каналах з'являються сигнали про те, що МіГ-31К злетів. Супутники це бачать, засікають, коли він злітає. Відповідно пілоти та командири F-16 теж прекрасно це знають, інших літаків теж. Літаки, коли потрібно, просто злітають. Якщо ракета потрапить на аеродром, то з набагато меншою ймовірністю зможе уразити літак,
– сказав військовий аналітик.

Попри усі заяви російської пропаганди ракету "Кинджал" можна збити. Це непросте завдання, але потрібно збивати їх з ЗРК Patriot.

Зверніть увагу! 27 вересня О 16:57 Повітряні сили повідомили про те, що з аеродрому "Саваслейка" злетіли два борти МіГ-31К. По всій Україні оголосили повітряну тривогу. За хвилину вони здійснили пуски ракет "Кинджал". На Старокостянтинів було випущено 2 ракети.

Теги по теме
Украина – Россия
Источник материала
loader
loader