Польська агенція вперше застрахувала інвестиції в Україні
Польська агенція вперше застрахувала інвестиції в Україні

Польська агенція вперше застрахувала інвестиції в Україні

Польська експортно-кредитна агенція KUKE застрахувала інвестиції в Україні, що стало значним кроком для підтримки інвесторів під час війни. Такий крок відбувся вперше.

Страховка стосується виробничого комплексу польської компанії вартістю понад 45 млн доларів. Сама угода є результатом співпраці між KUKE та Міжнародною агенцією з гарантування інвестицій (MIGA) Світового банку.

В свою чергу, цій угоді дали старт після підписання меморандуму на конференції Ukraine Recovery Conference 2024 у Берліні. Страхування політичних ризиків, включно з ризиками війни, надане MIGA та перестраховане KUKE, покликане захистити інвестиції.

Міністерка економіки України Юлія Свириденко підкреслила: ця угода є важливим сигналом для іноземних інвесторів, вказуючи на можливість і необхідність вкладати в українську економіку навіть в умовах війни. З іншого боку, а що ще пані Свириденко могла з цього приводу сказати.

Название источника
Міністерство економіки
Ссылка на материал
https://me.gov.ua/News/Detail?lang=uk-UA&id=b59df9d7-4b60-431e-be64-ff5e5b2d7ed1&title=EksportnokreditnaAgentsiiaPolschiKukeVpersheZastrakhuvalaPolskiInvestitsiiVUkraini
Теги по теме
Польща Экономика
Источник материала
loader
loader