У російському Єйську пролунали вибухи поблизу військового аеродрому
У російському Єйську пролунали вибухи поблизу військового аеродрому

У російському Єйську пролунали вибухи поблизу військового аеродрому

У Єйську Краснодарського краю РФ у неділю пролунали вибухи поблизу військового містечка та військового аеродрому внаслідок атаки безпілотників.

Як передає Укрінформ, про це йдеться у телеграм-каналі Astra.

Зазначається, що користувачі соцмереж повідомили про вибухи у Єйську біля військового містечка, де також знаходиться аеродром Військово-морського флоту РФ. Стверджується, що кілька дронів рухалися з боку Білосарайської коси у напрямку Єська/Приморсько-Ахтарська.

Пізніше губернатор Краснодарського краю Веніамін Кондратьєв підтвердив атаку безпілотниками. За його словами, нібито у селі Шабельське Щербиновського району безпілотник при падінні врізався у дерево і вибухнув, внаслідок чого у одному з будинків вилетіли вікна і двері, а уламки пошкодили автомобіль.

Крім цього, про вибухи повідомили у місті Цимлянськ Ростовської області. Жителі Волгодонська та інших населених пунктів області теж заявили про вибухи. Повідомлялося про пожежу у селі Самарське Азовського району.

Губернатор Ростовської області Василь Голубєв спочатку повідомив про нібито чотири збитих безпілотники, внаслідок чого сталося загоряння сухої трави. Пізніше Голубєв заявив уже «про 18 знищених безпілотників».

Тим часом губернатор Воронезької області Олександр Гусєв написав про атаку кількох дронів на місто Воронеж. Унаслідок удару нібито спалахнули пожежі у місті та за його межами.

Пізніше з’явилась інформація про повторні вибухи у Воронежі. Повідомляється, що після збиття безпілотника у мікрорайоні Отрожка загорівся ліс.

На додачу до цього про атаку БпЛА та пожежу поінформували жителі Волгоградської області. За їх словами, у районі селища Сади Придоння Городищенського району.

Загалом у Росії заявили про 125 перехоплених та знищених безпілотників у ніч проти неділі. Так, 67 дронів нібито знищили над Волгоградською областю, 17 – над Бєлгородською, ще 17 – над Воронезькою областю, 18 – над Ростовською областю, по одному над Брянською та Курською областями та Краснодарським краєм, ще 3 – над акваторією Азовського моря.

Як повідомляв Укрінформ, уночі 21 вересня Сили оборони України уразили російські військові арсенали у Краснодарському краї та у Тверській області.

Теги по теме
Россия пожар
Источник материала
loader