В Індії внаслідок сильних опадів загинули четверо осіб
В Індії внаслідок сильних опадів загинули четверо осіб

В Індії внаслідок сильних опадів загинули четверо осіб

Унаслідок сильних дощів, які затопили вулиці міста Мумбаю в Індії, загинули щонайменше четверо людей.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє The Independent.

"Щонайменше четверо людей загинули, а десятки рейсів та потягів були скасовані після того, як сильний дощ затопив вулиці Мумбаю цього тижня, спричинивши червоний рівень тривоги", - йдеться у повідомленні.

Лише за шість годин у середу в деяких частинах Мумбаю з населенням 21 мільйон людей випало понад 250 мм опадів. За даними метеорологічного департаменту Індії, у вересні в країні випала найвища кількість опадів за один день з 2020 року.

Щонайменше чотири людини загинули в результаті інцидентів, пов'язаних із дощем. У місті Кальян у відкритій каналізації втонула жінка, а ще двоє робітників загинули внаслідок удару блискавки. Ще одна жінка потонула біля водоспаду в Хополі, що приблизно за 80 км від Мумбая.

Робота місцевого летовища імені Чатрапаті Шіваджі Махараджа у Мумбаї серйозно постраждала: щонайменше 36 рейсів було скасовано, що спричинило затримки та перебої для тисяч мандрівників.

Як повідомляв Укрінформ, у південно-західній частині Польщі під час прибирання території після повені виявлено тіла ще двох загиблих людей, тому загальна кількість жертв у результаті стихійного лиха зросла до девʼяти осіб.

Фото з відкритих джерел

Теги по теме
Индия
Источник материала
loader
loader