Це запитання може змінити все: експерт пояснив, що обов'язково потрібно запитати на співбесіді
Це запитання може змінити все: експерт пояснив, що обов'язково потрібно запитати на співбесіді

Це запитання може змінити все: експерт пояснив, що обов'язково потрібно запитати на співбесіді

Якщо ви задасте продумані та вдумливі запитання, це надасть вам перевагу над іншими кандидатами та допоможе визначити, чи підходить вам ця посада. Про це пише CNBC make it з посиланням на слова експерта з питань кар'єри LinkedIn Ендрю Маккаскілл.

Що потрібно запитати на співбесіді

Експерт з кар'єрних питань LinkedIn Ендрю Маккаскілл підкреслює, що є одне запитання, яке ви повинні "завжди" ставити на співбесіді: "Який вигляд має успіх для вас у перші 90 днів роботи на цій посаді?".

Це запитання демонструє вашу проактивність і бажання здобути навички, необхідні для досягнення успіху на новій роботі, запевняє Маккаскілл.

Він також зазначає, що перші 90 днів на новій посаді є найбільш поширеним проміжком часу, який роботодавці використовують для оцінки вашої відповідності ролі та культурі компанії, що робить цю точку відліку дуже важливою.

Воно показує інтерв'юеру, що вам цікаво, і ви дійсно думаєте про те, як ви можете допомогти йому вирішити проблеми, з якими він стикається в цей момент,
– пояснив Маккаскілл.

Він зазначає, що відповідь інтерв'юера може підвищити вашу впевненість у цій посаді або виявити певні "червоні прапорці".

Експерт застеріг, що якщо менеджер з підбору персоналу не надає чіткої інформації про конкретні завдання та обов'язки, а також невизначено говорить про графік та очікування щодо понаднормової роботи, то "це може бути ознакою того, що робота пов'язана з високим рівнем стресу".

"Воно (питання – Тренди 24) дає вам можливість зрозуміти, які навички та риси роботодавець надає перевагу при найманні на цю посаду, і якими словами він описує свого ідеального кандидата, щоб ви могли відповідати йому. Це допоможе вам дістатися до самого серця того, що вони шукають", – підкреслив Маккаскілл.

Источник материала
loader
loader