Клименко відзначив 18 олімпійців та паралімпійців
Клименко відзначив 18 олімпійців та паралімпійців

Клименко відзначив 18 олімпійців та паралімпійців

Міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко вручив нагороди 18 спортсменам, які здобули призові місця на Олімпійських та Паралімпійських іграх.

Як передає Укрінформ, про це Клименко повідомив у Телеграмі.

За його словами, спортсменами "пишається не лише МВС. Ними пишається вся Україна та захоплюється світ. Це про наших військовослужбовців, працівників системи та курсантів, які здобули призові місця на міжнародних змаганнях, зокрема літніх Олімпійських та Паралімпійських іграх – 2024".

Клименко відзначив 18 олімпійців та паралімпійців - Фото 1

Очільник МВС зауважив, що серед спортсменів одиним із наймолодших та найсильніших є 17-річний курсант Одеського державного університету внутрішніх справ Нікіта Куц. Хлопець виборов першість серед юніорів та юнаків з таїландського боксу і став чемпіоном світу.

Клименко відзначив 18 олімпійців та паралімпійців - Фото 2

"Хижняк, Кохан, Ботурчук, Кіяшко, Лузан, Дубов та ще багато прізвищ вкотре нагадали світу про Україну. Про боротьбу за свободу і у спорті. Про тих, хто сильний духом", - наголосив він. 

Як підкреслив Клименко, МВС продовжує робити усе, щоб і надалі створювати та розвивати систему медичної реабілітації, вдосконалювати спортивно-матеріальну базу та підтримувати спортсменів.

Як повідомляв Укрінформ, Президент Володимир Зеленський відзначив українських паралімпійців - чемпіонів і призерів ХVIІ літніх Паралімпійських ігор у Парижі та їхніх тренерів - державними нагородами, а також присвоїв почесні звання.

Фото: МВС

Теги по теме
Спорт МВД
Источник материала
loader
loader