Катерина Осадча показала небачені фото з 22-річним сином і звернулася до нього: "Доросліший за мене"
Катерина Осадча показала небачені фото з 22-річним сином і звернулася до нього: "Доросліший за мене"

Катерина Осадча показала небачені фото з 22-річним сином і звернулася до нього: "Доросліший за мене"

Ведуча привітала юнака з особливим святом.

Сьогодні, 28 вересня, у родини ведучої Катерини Осадчої свято.

Старшому сину знаменитості Іллі виповнилося 22 роки. Тож, зіркова мама присвятила імениннику допис, де показала архівні фото. Осадча пригадала найяскравіші моменти з дитинства сина й зізналася, що час дуже швидко промайнув.

"Моя гордість! Мій Ілля, з Днем народження! Між першим і другим фото майже 22 роки різниця. На першому – літо 2024, ми святкуємо три роки молодшому брату, а на другому весна 2003 – Іллі виповнилося півроку і ми приїхали в тільки-но відкриті Курені. А далі найкрутіший час разом – відпочинки на морі, народження Івана і вже йому на фото кілька місяців, а потім і Данила – і Ілля вже старший брат і приклад для двох підростаючих малих", - написала Катерина.

Ведуча також адресувала старшому сину теплі вітальні слова й зізналася, що досі вчиться бути мамою дорослого та мудрого юнака та подеколи бере з нього приклад.

"Ілюшо! Ти моя гордість і натхнення ось вже 22 роки. Зараз ти вже на три роки старший за мене тоді, коли ти народився і ти досі дивуєшся, як я в твоєму віці вже мала дитину. Але я радію, що саме тоді народився ти і ми прожили таке десь однакове дорослішання. Мені здається, що і зараз ти місцями доросліший за мене, а я все ще вчуся бути дорослою мамою. Ти – приклад поставлених цілей і втілення їх в життя, я пишаюсь тим, як ти вчишся і які цілі ставиш! Сумую за тобою і чекаю коли в тебе наступить ранок, шоб зателефонувати з привітаннями", - замилувала Осадча.

  • Актори "Гаррі Поттера", які зіграли Рона, Герміону та Гаррі відреагували на смерть Меггі Сміт
  • Відома українська співачка виходить заміж й показала чималу обручку: "Зміниш все життя"
  • Олександра Заріцька опинилася під крапельницями й розповіла, що сталося з її здоров'ям
Источник материала
loader
loader