У Києві виник дорожній конфлікт між військовим і працівником НБУ - поліція відкрила дві справи
У Києві виник дорожній конфлікт між військовим і працівником НБУ - поліція відкрила дві справи

У Києві виник дорожній конфлікт між військовим і працівником НБУ - поліція відкрила дві справи

Столичні поліцейські відкрили два кримінальні провадження за фактом дорожнього конфлікту громадянина, який був за кермом авто Lexus, і діючого військовослужбовця, який був за кермом іншої машини — Audi.

Про це Укрінформу повідомили у пресслужбі поліції Києва.

«Відомості щодо цієї події внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за двома статтями Кримінального кодексу України. Відносно водія Lexus — за ч. 1 ст. 129 Кримінального кодексу України - погроза вбивством, відносно водія Audi — за ч. 1 ст. 125 Кримінального кодексу України - спричинення легкого тілесного ушкодження. Триває досудове розслідування», - заявили правоохоронці.

За інформацією поліції, цей інцидент стався у четвер близько 22:00 на території паркувального майданчика одного із столичних ЖК.

«Водій автомобіля Lexus, перебуваючи за кермом у нетверезому стані, перегородив проїзд іншому учаснику дорожнього руху – керманичу автівки Audi, діючому військовослужбовцю. Попередньо, за словами військового, водій Lexus спровокував конфлікт, почав кидатись у бійку та погрожував застосуванням зброї, на що той вдарив чоловіка у відповідь та розпилив газовий балончик», - зазначили у пресслужбі.

Поліцейські, які несли службу неподалік, втрутились у ситуацію та розборонили її учасників.

Інспектори патрульної поліції склали адмінпротокол відносно водія Lexus за ст. 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення – керування транспортними засобами особами в стані алкогольного сп’яніння. Від перевірки на приладі "Драгер" чоловік відмовився.

Окрім цього, слідчі вилучили у водія Lexus пістолет та відправили на експертизу.

У поліції не назвали імен учасників цього інциденту, але, за даними ЗМІ, це нібито був нетверезий керівник Управління по роботі з проблемними активами НБУ Павло Поляруш, який нібито погрожував розправою білоруському добровольцю Андрію Трацевському.

Як повідомлялося, поліція затримала чоловіка, який у Дніпрі побив військового та перехожого.

Теги по теме
Киев полиция Нацбанк Дороги
Источник материала
loader
loader